- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Amin ,teşekkür ederim.Allah razi olsun.Gonlunuze, dilinize saglik.Bizim de tek duamiz o herkes bir duada birlesti.Insallah bu kardesimiz sifa bulup bir daha yakalanmayacak bu hastalığa.Okudum Rabb'im sifa versin ♥
Amin teşekkür ederim.Allah razi olsun.Agziniza, yureginize sağlık. İnşallah sifa bulacak50 tane ben alıyorum rabbim şifa versin
Cok sagol canim Allah razi olsun.insallah bollasir Allahin izniyle Kadir gecesinde bitmesi lazim.Agzina, gonlune saglik.20 tanede ben alayım canım inşallah daha da alanlar çıkar bollaşır ve tamamlanır ALLAH şifa versin tez vakitte yarına yazarım
50 taneyi okudum canım, Allah kabul etsin... İnşallah şifa bulur kardeşimiz.50 tane de ben alayım canım, Rabbim şifa versin.. Çok üzücü..
Amin canim,Sagolasin. İnsallah tek temennimiz bu.50 taneyi okudum canım, Allah kabul etsin... İnşallah şifa bulur kardeşimiz.
Amin canim inşallah biter de yarina sadece duasi kalir.elimden geleni yapiyorum20 tane okudum canım ALLAH kabul etsin ALLAH şifa versin inş bu akşamdan bile biter okuyanlar artar amin
ALLAH senden de okuyanlardan da razı olsun inş biterAmin canim inşallah biter de yarina sadece duasi kalir.elimden geleni yapiyorum
Insallah canim hayirlisiyla biter de bu kardesimiz tez zamanda sifa bulur.ALLAH senden de okuyanlardan da razı olsun inş biter