- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim cok sagol yarin son cünkü sonucu burada paylasir misin?Allah razi olsun canim.kendi konularımda paylaşacam konunu belki görüp okuyan arkadaşlar olur
Evet durdu sanirim bayram oncesi yogunluktan.bayram temuzligi ve telastan.2 gundur ben de cok okuyamadim cunku.okumalar durdu sanırım
Amin teşekkür ederim canim Allah razi olsun.Agziniza, yureginize saglik.Allah acil şifalar versin arkadaşınza ,100 tane aldım Rabbim tüm kanserli müslüman kardeşlerime Şafi ismi ile şifalar versin amin.
Allah cümlemizden razı olsun aminTamam canim cok sagol yarin son cünkü sonucu burada paylasir misin?Allah razi olsun canim.
Evet durdu sanirim bayram oncesi yogunluktan.bayram temuzligi ve telastan.2 gundur ben de cok okuyamadim cunku.
Amin teşekkür ederim canim Allah razi olsun.Agziniza, yureginize saglik.
Tepsi borek dagitir gibi, ne yapmaya calistiginizi hic anlamadim.Siz nasil dagitiyorsunuz kurs verin bana.Akil vermek konusmak cok kolay oluyor.Bu hastaliktan annemi kaybettim.Bu kardesim icin cabaliyorum.Saskinliginizi hos gormeliyim tabi demek ki sizin cevrenizde yok hic.O yuzden duyarli olamiyorsunuz.Bunu yapamıyorsunuz sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin bana hic lazim degil.Allah islah etsin bu mubarek gunde ne diyeyim...insallah sizin ve cevrenizdekilerin basina gelmez de boyle istemek zorunda kalmazsiniz.Ay çok şaşırdım, böyle elde tepsi börek dağıtır gibi dağıtıldığını hiç duymamıştım
Önce bi yavaş.Tepsi borek dagitir gibi, ne yapmaya calistiginizi hic anlamadim.Siz nasil dagitiyorsunuz kurs verin bana.Akil vermek konusmak cok kolay oluyor.Bu hastaliktan annemi kaybettim.Bu kardesim icin cabaliyorum.Saskinliginizi hos gormeliyim tabi demek ki sizin cevrenizde yok hic.O yuzden duyarli olamiyorsunuz.Bunu yapamıyorsunuz sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin bana hic lazim degil.Allah islah etsin bu mubarek gunde ne diyeyim...insallah sizin ve cevrenizdekilerin basina gelmez de boyle istemek zorunda kalmazsiniz.
Bir hafta mi farkına varamadiniz ama soyleyim konuyu cuma gunu actim.uzatmaya gerek yoksa cevap yazmasaydiniz hic.yanlis anlasilmayi siz yaratiyorsunuz kimse size fikrinizi sordu mu acaba.golge etmeyin yeter.Önce bi yavaş.
Tabiki duamızı okuruz, iyi dileklerimizi ederiz ama duaları taneyle dağıtmak nedir yani? Bana anormal gelen kısım burasıydı. Kısa yazmıştım ve mesajım da gayet netti ama siz baya çıkarım yapmışsınız. Akıl verdiğimi falan öne sürmüşsünüz. Madem size öyle geldi, o zaman tek kişinin tek bir haftada 4444 tane tefriciye okuyabildiğini kendimden biliyorum. Bana yanlış anladığınız için sinirlenip, cevap yazana kadar biraz daha yol alabilirdiniz. Zira vaktinizi benim 'saçma sapan' yorumumla kötü harcamışsınız.
Başınız saolsun ve geçmiş olsun diyorum. Yanlış anlaşılmayı uzatmaya hiç gerek yok.
Insallah canim, tesekkur ederimben 200 tane daha alıyım canım akşam olmadan bıtrırım ınsallah
Az kaldi bitmesine zaten, insallah aln olursa bitecek.elimde geldigi kadar okumaya calisiyorum ama benim de aksama misafirlerim var.Kimse almazsa aksam bitiririm.Okudum canim 200 taneyi ogleurden snra okursam yine yazarim umarım ellide yuzde olsa yardimci olacak arkadaşlar cikarda mubarek günde biter tefriciyen cok vakit alan birsey degil allah şifa versin
Teşekkürler. Amin insallahCanım 100 tane okudum Rabbim arkadaşımıza şifalar versin inşallah
Ne kadar kaldi ?Insallah canim, tesekkur ederim
Az kaldi bitmesine zaten, insallah aln olursa bitecek.elimde geldigi kadar okumaya calisiyorum ama benim de aksama misafirlerim var.Kimse almazsa aksam bitiririm.
Teşekkürler. Amin insallah
509 tefriciye kaldi canim.sagol cok destek oldunNe kadar kaldi ?
100 daha okudum 200 e tamamlarim okuyorum smdi allah sifa versin canm ne demek509 tefriciye kaldi canim.sagol cok destek oldun
Allah razi olsun canim cok sagol bu gece ben de bebegin icin dua edecegim.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nssip etsin insallah.100 daha okudum 200 e tamamlarim okuyorum smdi allah sifa versin canm ne demek