Merhaba arkadaşlar,
bende aynı sorunu yaşıyorum. 9 ay oldu evleneli, cinsel istek sıfır. Sanki ömrüm boyunca ilişkiye girmesem böyle bir ihtiyaç hissetmezmişim gibi geliyor. Eşimi seviyorum, o ilk başta çok istekliydi, ama benim isteksizliğim onu da etkiledi ve artık o da çok fazla istek duymuyor. Yumurtalığımda çikolata kist(endometriozis) olduğu için tedavi amaçlı 4 yıldır doğum kontrol ilacı kullanıyorum. Acaba bu ilaç mı isteksizlik yaratıyor?
Gerçekten çok mutsuz ve depresif hissediyorum. Sanki kadın değilmişim gibi, cinsiyetsiz bir varlık gibi hissediyorum kendimi. Önceden böyle değildim, hiç olmazsa insan dürtüsel olarak bile istek duyar, bende hiç yok. Evde iki kanka gibi yaşıyoruz, ikimizde kendimizi evli gibi hissedemiyoruz.
Ben kafamdaki soru işaretini kaldırmak için doğum kontrol ilacını bu ay bırakmaya karar verdim, aslında bu kistin büyümesine sebep olabilir ama en azından bir süre denemek istiyorum. Eğer bir düzelme olursa paylaşırım. Umarım olur, sebep bu da değilse gerçekten artık napacağımı bilmiyorum.