• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yeni evlenicek olan kızlar buyrun

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
$009-2012-liancarlo-5812.jpg $011-2012-eden-bl015.jpg $058-2012-sanpatrick-caspio.jpg $082-2012-mori-lee-1823.jpg $121-2012-moncheri-falsette.jpg $132-2012-casablanca-bridal-2064.jpg

yeni evlenicek gelin adayları sizlere fikir olsun istedim her türlü yoruma açıklar buyrun yorumlarınızı bekliyorum :ssz::kkk:

inşallah anlatabilirim :) henüz kimsede görmedim. mutlaka yapan olmuştur ama ben görmedim. gelinlik modelime henüz karar vermedim. ama muhtemelen sade ama şık olur. onun üzerine pardesü veya pelerin tarzı bi şey istiyorum. bu pelerin ya da pardesünün kuyruğu olacak 2-3mtr kadar. kumaş türü güpür olabilir. pelerinde ya da pardesüde kapşon düşünüyorum. bunu aynı zamanda duvak niyetinde kullanacağım salona ilk girdiğimde. duvak yani kapşonu arka attığın/mda kapşonun uç noktası basen kısmını az bir şey gececek. yani arkadan bakınca dökümlü duracak. bunu uzun kollu düşünüyorum mevsimim sonbahar olacak çünkü. ilk veya 2.danstan sonra bu pardesüyü çıkaracağım.

şu an bi şey şekillenmedi biliyorum ama diktirince hoş bir şey olacak inanıorum. hep kapşonlu gelinliği hayal ettim :))

inşallah anlatabilirim :) henüz kimsede görmedim. mutlaka yapan olmuştur ama ben görmedim. gelinlik modelime henüz karar vermedim. ama muhtemelen sade ama şık olur. onun üzerine pardesü veya pelerin tarzı bi şey istiyorum. bu pelerin ya da pardesünün kuyruğu olacak 2-3mtr kadar. kumaş türü güpür olabilir. pelerinde ya da pardesüde kapşon düşünüyorum. bunu aynı zamanda duvak niyetinde kullanacağım salona ilk girdiğimde. duvak yani kapşonu arka attığın/mda kapşonun uç noktası basen kısmını az bir şey gececek. yani arkadan bakınca dökümlü duracak. bunu uzun kollu düşünüyorum mevsimim sonbahar olacak çünkü. ilk veya 2.danstan sonra bu pardesüyü çıkaracağım.

şu an bi şey şekillenmedi biliyorum ama diktirince hoş bir şey olacak inanıorum. hep kapşonlu gelinliği hayal ettim :))

dediğine yakın bir kıyafet paylaşılmıştı forumda gelinlik kısmında üstteki kısım siyahtı kimindi hatırlamıyorum ama sen yazınca o aklıma geldi direk:3:

üzerindeki ek pelerin ya da pardesü her neyse adı. hemen hemen o tarzda ama ek olarak kapşon. kapşon onunki gibi kısa olmayacak. uzunnn. duvak niyetinde de kullanabilceğim. bunlara yakın ama :) resimleri paylaştığın için çok sağol.

hmm anladım çok çok önceden emrahın bi filmi vardı orda kızın biri bi elbise giymişti üzerinde kapişonlu pelerin gibi bişey vardı çok güzel duruyodu:40:

hmm anladım çok çok önceden emrahın bi filmi vardı orda kızın biri bi elbise giymişti üzerinde kapişonlu pelerin gibi bişey vardı çok güzel duruyodu:40:

emrah şu bizim küçük emrah mı :)) yaa sanırım bu pelerin tarzı şeyler bizim türk kültürümüz de yok. internette araştırdım inan bulamadım. ama inglizce sayfalardan arayınca bi sürü çıktı :) ona rağmen kapşonlu göremedim. gelinlikçeye anlatmak da zor olur. resim bulsam onun üzerinde değişiklik yaparak anlatarım ama görsel bir şey olmadan anlatırsam risk alırım. çünkü hayal ettiğim gibi olmaya bilir. senin koyduğun resmi kaydettim :)

emrah şu bizim küçük emrah mı :)) yaa sanırım bu pelerin tarzı şeyler bizim türk kültürümüz de yok. internette araştırdım inan bulamadım. ama inglizce sayfalardan arayınca bi sürü çıktı :) ona rağmen kapşonlu göremedim. gelinlikçeye anlatmak da zor olur. resim bulsam onun üzerinde değişiklik yaparak anlatarım ama görsel bir şey olmadan anlatırsam risk alırım. çünkü hayal ettiğim gibi olmaya bilir. senin koyduğun resmi kaydettim :)

evet bildiğimiz küçük emrah :9: inşallah istediğin bi gelinlik bulabilirsin :34:

resmide paylaşayım.kumaşlarını aldık .dikime başlıycaz inşallah:)

Eklentiler

• $gothic-black-long-sleeved-taffeta-winter-wedding-gown.jpg
    $gothic-black-long-sleeved-taffeta-winter-wedding-gown.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 72
siyah mı yaptırcaksın :)) wallla büyük cesaret.. ben nişanlığımı siyah yaptırmıştım. gelinlik için herhalde cesaret edemem :) ama modele bittim harbi süperr. üzerindeki ek benim isteğime yakın..

hayır tabikide:)aslında ben yaptırırım da izin vermrzler aaaaa olur mu:) dışı koyu krem içi dantel :)olacak inşallah

Back