• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlenenler.. Evlilik siz de de bir takm deiikliklere yol at m?

white_flowers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
154
0
116
arkadaslar hepinize merhaba,

ben 1,5 aylik evliyim... benim gibi yeni evlenen arkadaslar, evlilik sizde de fizyolojik ve psikolojik bazi degisikliklere yolacti mi?

bendekiler;
cok uyuklama, isyerinde masa basinda uyuyorum nerdeyse,
asiri gaz ve siskinlik,
hamile miyim psikolojisi (korunmaya ragmen)
karin kasik agrilari..

vs

paylastikca yazarim,
sevgiler

ben kilo almaya başlamıştım fazla yemesemde bende hemen hamile kaldım ve rahat rahat kilo aldımmm
ayrıca anneme daha düşkün oldum öncedende annemden ayrıydım ama evlenince sanki daha bir düşkün oldum
:teselli:

kızlar bende evlemeli 1 ay oldu...
hemde aiilemden başka bir şehre gelin geldim
bu şişkinlik hali bende de neddense...
birde oldukça duuygusalım ve bir boşluktayım
allahtan aşk evlliği yaptım yoksa kat,yen dayanamazdım

evet ben de esime asigim ,
evde beni mutlu etmek icin elinden gelen herseyi yapiyor canim ya,
ama ben ailemi sanki yuzustu birakip gittim gibi bi psikolojiye kapiliyorum, onlar icin uzuluyorum hep.. :(

kızlar bende evlemeli 1 ay oldu...
hemde aiilemden başka bir şehre gelin geldim
bu şişkinlik hali bende de neddense...
birde oldukça duuygusalım ve bir boşluktayım
allahtan aşk evlliği yaptım yoksa kat,yen dayanamazdım

bu siskinlik de psikolojik herhalde,
ortam degisikligi sebep olabilir (mi) ?

Yeni evli sayılmam artık 9 ay oldu ama ilk zamanlarda aşırı yorgun hissediyodum ve zayıflamıştım ev-iş arasında ,evliliğe adaptasyon sürecinde,sürekli uykum vardı.Bende asıl etkileri psikolojikti,alışma evresi yeni bir eve,çevreye,o evi çekip çevirememe korkusu falan,daha bir rahatladım şimdi sanki,bide annemi babamı,yatağımı çok özleyip,gizli gizli ağlardım bazen.

Gaz ve şişkinlik yeme alışkanlıklarınızın değişmesinden olabilir,uyku düzeni de etkiliyordu belki metabolizmanızı,zamanla vücut adapte eder kendini yeni durumlara diye düşünüyorum.
a.s.

Size de mutluluklar dilerim.. opuyorumnanaktan

ben de ayni sekilde annemi cok ozluyorum ve bazen onu dusunup agliyorum... :((

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Şeniz
ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu olun inşallah :nazar:
benim 8 ay oldu evleneli.aslında sulugözlü biri değilimdir mafoldumben ama ne zaman düğün videomu izlesem ağlarım hele o evden çıkış zamanları annem babam gördüğümde dayanamam hala...
:gitme:

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Şeniz
ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu olun inşallah :nazar:
benim 8 ay oldu evleneli.aslında sulugözlü biri değilimdir mafoldumben ama ne zaman düğün videomu izlesem ağlarım hele o evden çıkış zamanları annem babam gördüğümde dayanamam hala...
:gitme:

ben evden cikis animin fotograflarina bakamiyorum hic.. dugun videosunda da salondan cikis anina gelince kapatiyorum, oralari izlemeye dayanamiyorum...
:((

evlenmem kıştı benim canım ve eşimin ve benim iş yoğunluğumuz fazlaydı kaydirigubbakcemile4 yorgunluk yaşadım,ama fazla değildi,zaten yapı itibariyle 5-6 sa yetiyor uyku bana. buyrunnnnnnnnn
gaz şişkinlik te yaşamadım başlarda
şuan var yazda olsa cıbıl cıbıl yatmamak lazım tabe ama :jeyyar:
mevsimsel yada yediklerinden olabilir mi acep derim CADIARZU
hamilelik korkusu yaşamıyorum,şuan düşünmüyor korunuyoruz :1no2:
önlem benden artık gerisi Allah'tan ne diyim :emir_bebek:
karın ağrısı felanda yaşamadım yalnız yeni evli bir arkadaşım yaşamıştı,meğer kisti varmış laparoskopi ile hemen çözümledi zemuszemus
ağrı ihmale gelmez canım bak,o konuda dikkatli olunmalı a.s
kadın olmak zor iş,hele evlenince daha da...
:1no2:

ben 7haziranda evlendim ve koreye esimin yanina yerlestim.simdilik ailemi ozlemedim cunku kayinvalidem annemden daha cok ilgi gosteriyor.kilo olarak 60 kilodan 50 kiloya dustum.cunku aksama kadar cok yogun calisiyoruz.simdilik burayi cok seviyorum.birde ailemin rizasiyla evlenmedim cok kavgalar oldu herhalde ondan ozlemiyorum onlari.kizlar siz siz olun sakin duygularinizi bastirmayin.3 gunluk dunya 10 kere gelmiyoruz,hayat sizin hayatiniz.yani biraz kendinizin nerede mutlugugu yakalayacaginizi dusunun.aile yok dedi diye vazgecmeyin bence...

merhaba kızlar, bende evleneli 11 ay oldu. Ailemle aram çok yakın ama evlendikten sonra annemi daha bir özler oldum. bir de 4 - 5 kilo aldım.

yaklaşık 3 ay oldu evleneli ilk günler.. çok sinirli duygusal kötü bişiy olmuştum.
hatta 3 yada 4. sabah kahvaltıda ben artık yoruldum böyle evlilik mi olur hep iş çıkıyo evde demiştim...:)

çünkü annemin evinde bir kez bile kahvaltı hazırlamamıştım. o yüzden zor geldi. ama alışılıyo zamanla...

olmaz mı hemde cok.. fızyolajıkden daha cok psıkolojık bendekı.. :lepi: saclarım bıle dokulmeye basladı.. :çok üzgünüm: kuaforde bıle tutam tutam sac kestıren ..mılımetrık hesaplarla 1 cm fazla oldu dıye oturup aglayan ben.. :gitme: sacsız kalıcam yakında.. :sinifsinif: sıkıntıdan stresden.. :mymeka: on yargı olusturdu bende.. guvensızlık.. asırı hassasıyet duyarsızlık katılık .. :oklava: :mymeka:daha cok vardır da bunlar ılk aklıma gelenler.. CADIARZU

Back