Yeni evlenene tavsiye

113344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2021
30
12
28
Herkese hayirli aksamlar hanimlar
Nasip olursa yakin zamanda dugunum olacak .Gorucu usulu tanistik ama sonrasinda cok sevdik.Ancak son zamanlarda uykumdan edecek bir sorunum var maalesef . İlk gece konusj ciddi anlamda benim icin tabulasmis durumda .Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)Durum daha da vahimlesti benim icin.Bu tarz durumlarla karsilasan var mi acaba? Gercekten boyle mi oluyor ?Nisanlimi cok seviyorum ama bu durum yuzunden iliskimizin tadini cikaramiyorum 😔Zorlanir miyim diye. Cok anlayisli biridir.Ayrica beni de cok seviyor ve hep hissettiriyor.Onu da etkiler diye korkuyorum .Yardim ederseniz cok mutlu olurum😊

Hayir ya neden korkunc olsun korkunc diyenler daha cok sevisiyorlardir 🤣
ilk gece icin sen yonlendir yeterinca anlayisliysa bir anda cuvallama ustune dalmazsa
sen yonlendirirsen on sevismede yeterli yaparsan hic bisey olmaz merak etme
ayrica kanama deyince de bir kamyon kanamaz hic merak etme

Ya bu çevredeki insanları anlamıyorum, korkutmaktan ne anlıyolar..

Lütfen rahatlayın. Cinsellik insanlığın hatta tüm canlıların doğası. Korkacak hiçbir şey yok. Ne kadar kendinizi kasarsanız, sıkarsınız o kadar canınız yanar. Bunu eziyet olarak görmeyin, akışa bırakın.
Mutlaka öncesinde öpüşüp koklaşın, ön sevişme yapın.

Nasip olursa yakin zamanda dugunum olacak .Gorucu usulu tanistik ama sonrasinda cok sevdik.Ancak son zamanlarda uykumdan edecek bir sorunum var maalesef . İlk gece konusj ciddi anlamda benim icin tabulasmis durumda .Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)Durum daha da vahimlesti benim icin.Bu tarz durumlarla karsilasan var mi acaba? Gercekten boyle mi oluyor ?Nisanlimi cok seviyorum ama bu durum yuzunden iliskimizin tadini cikaramiyorum 😔Zorlanir miyim diye. Cok anlayisli biridir.Ayrica beni de cok seviyor ve hep hissettiriyor.Onu da etkiler diye korkuyorum .Yardim ederseniz cok mutlu olurum😊
Canım hiç korkma beni de çok korkuttular yok çok kanar yok çok ağrır hep bu tabular yüzünden 7 ay ilişkiye giremedim ama hiç dedikleri gibi olmadı benim kanamam bile olmadı sen kendini rahat bırak o gece her şey çok güzel olur inşallah

Canım hiç korkma beni de çok korkuttular yok çok kanar yok çok ağrır hep bu tabular yüzünden 7 ay ilişkiye giremedim ama hiç dedikleri gibi olmadı benim kanamam bile olmadı sen kendini rahat bırak o gece her şey çok güzel olur inşallah
Bende bundan korkuyorum.Esimi de cok seviyorum.Basima gelsin istemem

Beni de arkadaşlarım çok korkuttu.
oturamadim,yuruyemedim falan diye.
ben evlendim inan hissetmedim bile sonra arkadaşlarımdan birisi sordu korkma dedim,kız en azından bizim gibi aklında kötü düşünceyle evlenmedi.
belki çok kasmaktan,çok zorlanmaktan,tecrubesizlikten ilk iliside zorlananlar oluyordur ama her insan aynı değil.

Yakin zamanda konustuk.Bahsettim biraz o da elimden geleni yaparim dedi ancak yine de korkuyorum elimde olmadan.

Dr. Banu çiftçi ‘ nin youtube de kızlık zarı ne değildir diye bi videosu var muhakkak izleyin. O oturamayanlar inanılmaz kanama yaşayanların eşleri davar olduğu için karısına saldırmış direkt. Öncesinde öpüşüp koklaşan, ön sevişme yapan kimseden kan gelmez. Kafanızdan tüm kötü düşünceleri atın, kendinizi kasmayın, Rahat olun, olayı akışına bırakın zaten vücudunuz sizi yönlendirecek.

1.5 sene vajinismusla uğraşmış biri olarak söylüyorum.
Asla korkma inan acımıyor 🤣
İnsan yaptıktan sonra bu muymus diyor :olamaz: :KK70:

Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)
Sevmediğin ,tanımadığın adamla olursan, öpüşüp koklasip yeterince islanmadan işe başlarsan, ayının biriyle evliysen, adam da işbilmezse , haldir huldur savaşa girer gibi içine girmeye çalışıyorsa bunlar olabilir
Ben gayet sevdiğim, sevildiğim biri ile hazır olunca yaşamıştım. Ne ağrı ne acı ne sizi (hatta ne kan) gayet keyifli bir şekilde geçmişti

Ay sen onlara ne bakiyon
Allah'ı bile öcü gibi gösteren, sandalyeye masaya cısss gitme oraya, dokunma gibi vikvik öten sürekli korkutma üstüne dayalı bir toplumun içindeyiz

Bir kulaginizdan girsin diğerinden çıksın

X