Merhaba aynısını yaşadım 6 ay ilişkiye giremedim. Bu yorumumu eşinize de gösterin çekinmeyin. Sizi çok iyi anlıyorum. Biz bu süreçte çok şey denedik. Kayganlaştırıcılar, zeytinyağı, hafif düzey antidepresan. Uyku ilacı alıp kullanmayı bile istedik hatta ama bulamadık. Sonra bayılt dedim eşime beni
yapamam dedi. İnternetten nasıl bayılırım diye araştırdım buldum hatta bayıldım ama 30 sn ye falan sürdü
hemen uyandım. Yine olmadı. Eşim çok sabırlıydı. Ama aynı zamanda endişeli ve kızgındı. Kendini yetersiz hissettiği bile oldu. Çok kavga ettik. Peki bunu nasıl yendik? Tabiki de hiç durmadan demeye deneye
ben bol bol parmak egzersizleri yaptım. Parmağınla korkunu yenmeye çalışıyorsun. Sonra her ilişkiye girdiğimizde elimizden geldiğince zorladık. Zorlaya zorlaya acı çeke çeke en sonunda işk defa tamamen girdi. Yarım girebildiyse diğeri de gelir ama her gün yapmanız lazım. Hiç durmadan zorlayacak. Sen de mecbur katlanacaksın başka yolu yok. Ön sevişme falan hikaye alasını yaptık. Bu bazı kadınlarda olabiliyor. İnan bana doğum yapana kadar bile mesela uzun süre ilişkiye girmediğimizde sonra tekrar birleştiğimizde hafif ağrım oluyordu. Siz zorladıkça sen alışacaksın ve o ağrı geçecek. Am baya zaman alacak haberiniz olsun. (Bu arada kalın kızlık zarı ne ya o dar vajina ve psikolojik.) Benim kızlık zarım yırtılmasına tam ilişkiye girebilmemize rağmen aylarca sex sırasında ağrı yaşadım
neyse sonr ageçti