• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlenen bayanlar vajinal kaşıntı, yanma,yara olan var mı? çözüm yolları nelerdir

aserenhan

E bebeğime E E
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
303
10
98
2 haftalık evliyim ve bende şu an vajinal kaşıntı acı var. sık görülen bir durummuş araştırdığım kadarıyla siz böyle bir durumla karşılaştınız mı nasıl atlattınız?

2 haftalık evliyim ve bende şu an vajinal kaşıntı acı var. sık görülen bir durummuş araştırdığım kadarıyla siz böyle bir durumla karşılaştınız mı nasıl atlattınız?

tatlım ben dört aylık evliyimnbende de oldu ve hala var aslında ara ara geçiyo tekrar başlıyo ayrıca ben bir iki ay ilişkiye girdiğim zaman yumurtalıklarımda ağrı hissediyordumdum şuan kalmadı ama kaşıntı ve yanma devam ediyo doktorada gitmedim bebek düşündüğümüz için bu ay tutmazsa mutlaka gidip görünücem amasenin ki devam ederse mutlaka doktora gitmelisin benim gibi aksatma bunlar önemli şeyler canım geçmiş olsun

bende 6 aylık evliyim ilk 2 hafta bendede böyle bir sorun vardı inanılmaz derecede yanma oluyodu ilişkiye girdiğim zamanda çok hissediyodum dr gittim balayı sistiti olmuşum genel kadınlarda olan bişimiş fitil ve antibiyotik verdi gitmende ve hemen geçti bir dr gitmelisin

canım bende cok cektim onlda.. sistit dedi doktor.. dikkat et kendine yoksa kronikleşiyormuş.. ben neredeyse 1 sene çektim valla :25:
üstüne dikkat et özellikle ayaklarına ve beline..

evimiz çok soğuk ya ondan oldu ya da köye gitmiştik wc dışarda hijyenik değildi ondan oldu belkide. pazartesi geçmezse gidicem artık.

Back