Yeni Evlenecek Olan Şu Kıza, Akıl Fikir vermek isteyen yok mu? :)

Sumeyye34

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
1
0
16
İzmir
Hepinize merhabaa :) Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sorunlarınızdan kendime ders çıkarmaya çalışıyorum ama bi türlü olayı kafamda toparlayamadım en iyisi bende bir danışayım dedim..

Yaklaşık 2 ay sonra Allah nasip ederse evleniyorum..
Ama bana bu konuda yardım edebilecek kimsem yok ne anne ne abla..
Arkadaşlar desem benden farklı bişey bilen yok.. O yüzden size sormak en iyisi dedim.
Ben İzmir'den İstanbul'a gelin gidicem.. Gittiğim gün hemen nikah yapılacak ve eşimle evimize ilk girdiğim gün olacak..
Bu durumda İlk günüm için ne gibi hazırlıklar yapabilirim?
Biraz fazla kilom var. boyum 1.68 kilom 74.. vücudum çok orantılı yanlız göbeğim ve yan yağlarım var. Eşim sorun etmez ama ben Onları eşime göstermeye çok utanırım ne gibi bi kıyafet önerirsiniz? Çamaşır olarak
Koku olarak, ve en önemlisi korunma olarak neler kullanmam gerek. Gerçekten hiç bi bilgim ve fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?

gazla kılolarını sorun etme ıkı ayda erıtemeyecegıne gore hıc takma.. esın nasıl olsa gorucek onları.. ılk gecen ıcın esının sevdıgı renkte bı ıc camasırı gıyebılırsın soyle dantellı olanından koku olarak da bence her zaman kullandıgın kokudan vazgecme derım.. korunmaya gelınce esın korunsun senın ılk gecen olacagı ıcın vucuduna asırı yuklenme derım

o adam seni görüp o halinle beğenmiş sen neden kendini beğenmiyorsun hem elbet görecek vücudunu özgüvenin olsun canım biraz ne giydiğin önemli değil kendını hangı camasırda rahat edeceksen onu giyin...duş alırsın kremlenip parfümlenirsin kendını bırakırsın kocanın kollarına bu kadar yani

bende kilo yönünden derdim yok ama hemen hemen aynı dertten muzdaribim.bende ne yapıcam bilmiyorm.çok korkuyorum bende nasl yenicem bilmiyorum

bende kilo yönünden derdim yok ama hemen hemen aynı dertten muzdaribim.bende ne yapıcam bilmiyorm.çok korkuyorum bende nasl yenicem bilmiyorum

gerçi benim düğüne daha var yine de yazmadan duramadım.
bence boyuna göre kilon normal, ayrıca o an yaklaşınca sen zaten stresten verirsin kilo.
korunmaya gelince burayı takip ediyorum diyorsun, e bu konuda çok fazla başlık açılıyor zaten, ordan oku bence.
kafanda bişeyler oluştur.
ayrıca o gece bir gecelik giymen çok mantıklı olacaktır.
gecelik derken pijama değil şöyle saten oluyor ya hani, fantezi çamaşırlar onlara bak.
hayırlı olsun :)

benim düğünde yaz sonu canım
bence kilo sorunlarını hiç dert etme sonuçta o seni gördü beğendi bence sıkma canını
giyim olarak bende şöyle düşünüyorum ilk saçlarımı açarız sonra duşlarımızı alırız kendimize geliriz azda olsa düğün yorgunluğunu atarız aldığımız saten geceliklerimizden birini giyeriz ya bişeyleratıştırırızki ben heyecandan bişey yiyemem sonra zaten malum
korunma olarakta ben düğüne bir ay kala en son adetim bittikten sonra doktora gitmek istiyorum zaten o bize yeterli bilgiyi verecektir ben ilaç düşünüyorum hem geciktirici hem koruyucu olarak çünkü benim bünyeme uygun bişey kullanırım işte canım
allah hepimize şu düğün maratonunda yardım etsin

benim düğünde yaz sonu canım
bence kilo sorunlarını hiç dert etme sonuçta o seni gördü beğendi bence sıkma canını
giyim olarak bende şöyle düşünüyorum ilk saçlarımı açarız sonra duşlarımızı alırız kendimize geliriz azda olsa düğün yorgunluğunu atarız aldığımız saten geceliklerimizden birini giyeriz ya bişeyleratıştırırızki ben heyecandan bişey yiyemem sonra zaten malum
korunma olarakta ben düğüne bir ay kala en son adetim bittikten sonra doktora gitmek istiyorum zaten o bize yeterli bilgiyi verecektir ben ilaç düşünüyorum hem geciktirici hem koruyucu olarak çünkü benim bünyeme uygun bişey kullanırım işte canım
allah hepimize şu düğün maratonunda yardım etsin

merhaba canım .. Allah tamamına erdirsin öncelıkle

kılonu sorun edıyorsan şu nestle nesfitin 14gunluk programları varya onu dene sporla bırlıkte ,vucut sıkılastırıcı kremler oluyor onlardan al ,nerenden sikayetcıysen egzersiz yapmadan yada yuruyuse cıkmadan 30dk once sür masaj yaparak uygula..

spora baslamadan 30 dk önce 30 sonra soğuk su iç (ılık ve sıcak tavsiye edilmiyor) yani spor yapacagın zaman 30dk önce ve sonrası zaman gecmeden bişi yemek yok

şekersiz kahve-soda -su kahvaltodan önce içebilirsiz..kahvede 0 kalori var ama şekersizinde..

düzenle beslen.. kahvaltı mutlaka yap ,aksam yemeklerini bayaaa bii azalt... sanırım senın bolgesel zayıflamaya ihtiyacın var..

ayrıca eşinden utanma da gerek yok canım

elbise tercihin olsun gobegını kapatır ,bel altı pantolonlar karnını ve yanlarını belli eder giyme yani.. bide boyuna cizçili yada dümdüz renk olan kıyafetleri al dicem ama bu senede hep çiçek baskılı kıyafetler moda..
bunun dısında hmmm tenıne uygun kremleri kullan ,farfumde tenıne uygununu kullanmaya devam edrsen

korunma acısından.. bence ilk once bi doktora gidip muayene olmak lazım,bakalım yumurtalıklar ne alemde kist varmı ,çokmu buyuk,iltihap varmı.. rahım boyu ne alemde rahım yapısıklıgı vs.. hormonlar ne alemde gibi... bu konular önemli ilerde bebek sahıbı olmak acısından .. eger Allah korusun bi durumunuz varsa bastan tedavınızı olursunuz ,sonradan bebek için çok beklemek yerıne.. eger hersey yolundaysa yine doktorunuza danısın derim.. o size en uygun korunma yontemını soyleyecektır zaten

bana gore en yisi hap tabı bununda saatını unutmamak gerekıyor oda ayrı..
prezervatif tavsiye etmıyorum gecen sene hamıle kaldım kazara neticede bebegımı kaybettim
riayıda(spiral) eger rahim bozuklugun -akıntın vs yoksa kullanabılırsın ,ama spiralinde kayma durumu gibi bi sakıncası var işte...
4aydan beri yasmin kullanıyorum (zorundayım eşime guvenemedim )+2ay daha korunup Allah kısmet ederse bebıs calısmlarına baslıcaz... bu arada 3yıllık evliyim..yakında 4.yılıma girecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…