Hepinize merhabaa :) Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sorunlarınızdan kendime ders çıkarmaya çalışıyorum ama bi türlü olayı kafamda toparlayamadım en iyisi bende bir danışayım dedim..
Yaklaşık 2 ay sonra Allah nasip ederse evleniyorum..
Ama bana bu konuda yardım edebilecek kimsem yok ne anne ne abla..
Arkadaşlar desem benden farklı bişey bilen yok.. O yüzden size sormak en iyisi dedim.
Ben İzmir'den İstanbul'a gelin gidicem.. Gittiğim gün hemen nikah yapılacak ve eşimle evimize ilk girdiğim gün olacak..
Bu durumda İlk günüm için ne gibi hazırlıklar yapabilirim?
Biraz fazla kilom var. boyum 1.68 kilom 74.. vücudum çok orantılı yanlız göbeğim ve yan yağlarım var. Eşim sorun etmez ama ben Onları eşime göstermeye çok utanırım ne gibi bi kıyafet önerirsiniz? Çamaşır olarak
Koku olarak, ve en önemlisi korunma olarak neler kullanmam gerek. Gerçekten hiç bi bilgim ve fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?
Yaklaşık 2 ay sonra Allah nasip ederse evleniyorum..
Ama bana bu konuda yardım edebilecek kimsem yok ne anne ne abla..
Arkadaşlar desem benden farklı bişey bilen yok.. O yüzden size sormak en iyisi dedim.
Ben İzmir'den İstanbul'a gelin gidicem.. Gittiğim gün hemen nikah yapılacak ve eşimle evimize ilk girdiğim gün olacak..
Bu durumda İlk günüm için ne gibi hazırlıklar yapabilirim?
Biraz fazla kilom var. boyum 1.68 kilom 74.. vücudum çok orantılı yanlız göbeğim ve yan yağlarım var. Eşim sorun etmez ama ben Onları eşime göstermeye çok utanırım ne gibi bi kıyafet önerirsiniz? Çamaşır olarak
Koku olarak, ve en önemlisi korunma olarak neler kullanmam gerek. Gerçekten hiç bi bilgim ve fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?