• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim hemen hamile kaldim

Siyahmezarinsahibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
93
31
38
Merhaba arkadaslar. Sormak istedigim soru su ki. Ben daha yeni evlendim. Simdi sizd tarih vererek anlaticam. Ben 28 eylul 2019 da evlendim. Ve suan hamile oldugumu ogrendim. Kan testi yaptirdim veBHCG sonucum 2300 cikti. Ama bu deger nerdeyse 5 6 haftalik bu gebeligin degeri . Ama ben daha evleneli bu hafta 4. Haftam olacak. Kafam karisti. Evlilik oncesi herhangi bsy olmadi. Korunmasiz liiskim evlendikten sonra oldu bi onlem almadik. Evlenmeden oncede 7 eylulde adet gormustum. Bilen biri beni aydinlatabikir mi? Bu sonuc cok fazla degil mi nornal deger 400 500 arasi oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum hic bisey bilen varsa aydinlatsin. Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar

Merhaba arkadaslar. Sormak istedigim soru su ki. Ben daha yeni evlendim. Simdi sizd tarih vererek anlaticam. Ben 28 eylul 2019 da evlendim. Ve suan hamile oldugumu ogrendim. Kan testi yaptirdim veBHCG sonucum 2300 cikti. Ama bu deger nerdeyse 5 6 haftalik bu gebeligin degeri . Ama ben daha evleneli bu hafta 4. Haftam olacak. Kafam karisti. Evlilik oncesi herhangi bsy olmadi. Korunmasiz liiskim evlendikten sonra oldu bi onlem almadik. Evlenmeden oncede 7 eylulde adet gormustum. Bilen biri beni aydinlatabikir mi? Bu sonuc cok fazla degil mi nornal deger 400 500 arasi oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum hic bisey bilen varsa aydinlatsin. Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar
Demekki evlendigin gibi yumurtlaman oldu canım . Doktorlar son adet tarihini baz aliyo yani sen 7 eylülden beri gebesin . Bide horman değerleri herkeste aynı cikmiyo birinin 5 çıkarken birinin 100 cikabiliyo . Tebrikler hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah

Canim cevabin icin tsk ederim. Ama matematik cik yanlis oluyor. 4 haftalik evliyim ve 6 haftalik gebeyim. Hayirlisi yani cok ilginc bisey bu

İnternette Google yaz gebelik hesaplama diye ben baktım ,son adet tarihine göre 6 hafta 5 günlük hamilesin
Canimm tsk ederim cvp icin bide arastirmissin 🙈 matematik cok yanlis ickiyor ya 4 haftalij evliyim ve nerdeyse 6 haftalik geneyim inanilir gibi degil. Bu nasil oluyor ki. Daha o zaman bekarim cinsel birlesmem bile yokken ystelik

Demekki evlendigin gibi yumurtlaman oldu canım . Doktorlar son adet tarihini baz aliyo yani sen 7 eylülden beri gebesin . Bide horman değerleri herkeste aynı cikmiyo birinin 5 çıkarken birinin 100 cikabiliyo . Tebrikler hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Tesekkur ederim canim. Bu isler co kkarisik ve mantij disi onu anladim. Evlenmem 4 hafta genwligim nerdeyse 7 hafta mantik disi 😂🙈

Annemde abime evlenir evlenmez hamile kalmis🤣 Allah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin

Değere göre ya ikiz bebeğe hamilesiniz ya da evlendiğiniz gün hamile kaldınız.
doktorlar genellikle son adet tarihini baz alıyorlar .
sağlıkla ilerlesin ♥️

Bu işler matematiğe bakmıyor canım 😁
Son adet tarihi baza alınarak hesaplanıyor gebelik haftası

Bebek ona göre büyüyor demekki hesapta öyle yapılıyor

Değere göre ya ikiz bebeğe hamilesiniz ya da evlendiğiniz gün hamile kaldınız.
doktorlar genellikle son adet tarihini baz alıyorlar .
sağlıkla ilerlesin ♥
Ayy canim ikiz mii. Evlendigim gun hamile kalmsm canim ben yani baska b iaciklamasi olamaz zaten 4 haftalk hamileyim 😂

Canimm tsk ederim cvp icin bide arastirmissin 🙈 matematik cok yanlis ickiyor ya 4 haftalij evliyim ve nerdeyse 6 haftalik geneyim inanilir gibi degil. Bu nasil oluyor ki. Daha o zaman bekarim cinsel birlesmem bile yokken ystelik
Yumurtan seciliyo , buyuyo catliyo vücudun hazirlaniyo bu da bir süreç canım sadece birleşme kalmis o da senin çok guz el denk gelmiş maşallah hazırlandığı gibi hamile kalmışsın .yaşın kaç

Gebelik ilişki tarihine göre değil son adet tarihine göre hesaplanıyor.. yumurtanın gelişimi de gebeliğe sayılıyor yani.. gebelikte hafta + günü de ona göre söylüyoruz. Değilse tam ilişki tarihini herkes bilemeyebilir🙈

Back