yeni evimmm

Güle güle, gönül huzuruyla oturursun inşallah canım. evin olsun da bir şekilde yaptırırsın içini de. benim tavsiyem mutfak dolaplarında beyaz lake tercih etmen. mutfağını hem aydınlık hem de geniş gösterir. bu arada bana da dua et en kısa zamanda evime kavuşayım.

rabbim inşallah bütün evsiz arkadaşlarıma en kısa zamanda ev nasip etsin içinde mutlu mesut yasasınlar :81:

Beybibeybi merhaba,

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun!:)
İzmir görünce hemen dikkatimi çekti ben de Antalya'da yaşayan bir Göztepeliyim :)

Öncelikle ev 85 m2 olduğuna göre oldukça küçük, duvarları kesinlikle açık renk yapmalısın..
salonun büyüklüğünü bilmiyorum ama eğer küçükse derinlik katması açısından büyükçe bir ayna kullanırsan salonun daha derin ve geniş görünür:KK66:
koltuk olarak takımdan ziyade L kanape +berjer kullanmanda fayda var, yerden kazanırsın..büfe yerine raf sistemi ile biblo, kitap, vs varsa onları rafta sergileyebilirsin, bu da yerden tasarruf sağlar.
benim evim de yeni tadilattan çıktı, sana ilk tavsiyem, kesinlikle tarzını, neleri sevdiğini belirle, tüm seçimlerini -duvar boyası, seramik, mobilya,vs.- ona göre yap, hem işler sarpa sarmaz, hem de çok kolay ilerlersiniz..

ilk aklıma gelenler bunlar..
güle güle, huzurla oturman dileğiyle..

Merhaba canım symrne :)
Taaaa antalyalarda da fanatik göztepeliler olduğu için çok mutlu oldum çünkü
göztepede izmirin bir parcası ve ben izmir aşığıyım tam :KK70:
ayrıca evimde tam göztepe iskelesine sahiline köprüsüne 10dk yürüyerek
İnsallah nasip olur birgün kk üyeleri orda toplanır göztepeyi sallarız :KK36:

Merhaba canım symrne :)
Taaaa antalyalarda da fanatik göztepeliler olduğu için çok mutlu oldum çünkü
göztepede izmirin bir parcası ve ben izmir aşığıyım tam :KK70:
ayrıca evimde tam göztepe iskelesine sahiline köprüsüne 10dk yürüyerek
İnsallah nasip olur birgün kk üyeleri orda toplanır göztepeyi sallarız :KK36:

Beybibeybi günaydın :)

Benim evim de Amerikan Koleji'nin yokuşundaydı, şimdi sen "evim köprüye 10 dk" diyerek beni nerelere götürdün, bir bilsen...
Biz de Sanita'nın oradan çıkar, sahilden Küçükyalı'ya kadar yürür, dönüşte Yalı'daki kahvehanelerde portakal suyumuzu içip eve öyle dönerdik..
Ya da akşam Alsancak'a ineceksek, öncesinde köprünün dibindeki Reci's te karnımızı doyururduk...6 yıldır uzaktayım, çok özlemişim..
Antalya'yı da seviyorum ama İzmir başka..tüm ailem, çocukluk arkadaşlarım, dostlarım..herkes or'da hala..çok sık gidip geliyorum zaten..

Beybibeybi bu benim blog adresim Smyrnetalya dekorasyon üzerine..anladığım kadarıyla kararsızsın, aklına ne geliyorsa bana sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Seni tanıdığıma çok sevindim.
Sevgiler

güle güle otur canım evin çok hoş çok güzel allah olmayana isteyene nasip etsin inşallah:nazar:

Beybibeybi günaydın :)

Benim evim de Amerikan Koleji'nin yokuşundaydı, şimdi sen "evim köprüye 10 dk" diyerek beni nerelere götürdün, bir bilsen...
Biz de Sanita'nın oradan çıkar, sahilden Küçükyalı'ya kadar yürür, dönüşte Yalı'daki kahvehanelerde portakal suyumuzu içip eve öyle dönerdik..
Ya da akşam Alsancak'a ineceksek, öncesinde köprünün dibindeki Reci's te karnımızı doyururduk...6 yıldır uzaktayım, çok özlemişim..
Antalya'yı da seviyorum ama İzmir başka..tüm ailem, çocukluk arkadaşlarım, dostlarım..herkes or'da hala..çok sık gidip geliyorum zaten..

Beybibeybi bu benim blog adresim Smyrnetalya dekorasyon üzerine..anladığım kadarıyla kararsızsın, aklına ne geliyorsa bana sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Seni tanıdığıma çok sevindim.
Sevgiler

insallah en kısa zamanda izmirin denizinn havasını cekersin içine çok zordur burdan ayrı kalmak
bende yasayamazdım başka yerde izmirin yerlisiyim izmir kızı doğdum öylede gidecek
:) Evim de inşallah güzel olucak :KK70::nazar:

eşyalar için hiç sıkma canını bak bir ton kampanya yapıyor internette mobilyacılar.. Ben zamanında balhome.com den almıştım, şimdi facebookta felanda bolb ol kampanyaları oluyor onları takip et 3,500 liralık yatak yemek odalarını 3 kuruşa veriyorlar.

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
benim fikrim önce yerleri değiştirin ,fayanslar kötü görünüyor aralarıda kararmış sanırım ,beğendiğin temizliği kolay bi yer karosu seç önce ıslak zeminler için.
diğer odalarda da laminat parke düşün ,mutfak dolapları değişebilir ama çok kötü değiller o şimdilik kalabilir.birde banyoya güzel bir banyo dolabı lazım ,aynalı lavabolu olandan hani ,birde duşakabin ,al sana mis gibi ev,kapılara dikkat etmedim eğer kötü ise amerikan beyaz kapı tercih et aydınlık durur.
gelelim eşyaya nolur doldurma evi ,salona yok konsolmuş vitrinmiş alma sakın yani komle yemek odası takımı alma ,bir tv ünitesi bir koltuk takımı yeter,oturma odan olacaksa bi köşe koltuk ,yatak odanıda beyaz al ,sonra eşyaya göre perde halı aksesuar alırsın canım
güle güle otur ..

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
benim fikrim önce yerleri değiştirin ,fayanslar kötü görünüyor aralarıda kararmış sanırım ,beğendiğin temizliği kolay bi yer karosu seç önce ıslak zeminler için.
diğer odalarda da laminat parke düşün ,mutfak dolapları değişebilir ama çok kötü değiller o şimdilik kalabilir.birde banyoya güzel bir banyo dolabı lazım ,aynalı lavabolu olandan hani ,birde duşakabin ,al sana mis gibi ev,kapılara dikkat etmedim eğer kötü ise amerikan beyaz kapı tercih et aydınlık durur.
gelelim eşyaya nolur doldurma evi ,salona yok konsolmuş vitrinmiş alma sakın yani komle yemek odası takımı alma ,bir tv ünitesi bir koltuk takımı yeter,oturma odan olacaksa bi köşe koltuk ,yatak odanıda beyaz al ,sonra eşyaya göre perde halı aksesuar alırsın canım
güle güle otur ..

Teşekkür ederim zaten tadilat olacak banyo komple kapılar ve yerler ayrıca pencereler yapılacak mobilya konusunda da hepimiz aynı fikirdeyiz anlaşılan
Herkes bıkmış incık cıncıkdan:KK9:

X