- 13 Mart 2012
- 331
- 4
-
- Konu Sahibi beybibeybi
[SUP]amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin bende kayınvalıdemlerle oturuyorum artık ayrı eve cıkmanın zamanı gelmişti rabbim ol dedi oluverdi işte :)
ev alındı edildi ama hala şokdayım yanı nasıl oldu nasıl bitti anlamadımiçinde ağız tadıyla oturmak nasıp etsin allah herkese [/SUP]
Maşallah canım çok sevindim senin adına.
Allah geçim, sağlık, sıhhat, en önemlisi bir ömür huzur versin...
Eğer evin tadilat olacaksa, mobilyalarını alacağına göre, önce mobilyalarınızı beğenin.
Ona göre tadilat sonrası zaten getirilmesini istediğiniz tarihte getirirler mobilyaları, badanayı mobilyaları beğendikten sonra yaptırın bence.
Eşyalarınıza daha uyumlu olur... Aynı zamanda perdesi, halısı ve aksesuarları da mobilyalarına göre almanda fayda var.
Uyumluluk açısından...
Maşallah çok güzel telaşlar bunlar, Allah yardımcınız olsun ve güle güle oturun inşallah...
Merhaba , hayırlı olsun..
Sağolsun bizim bilgisayarcılar buldupu her siteye engel koyduklarından link kısıtlandı.. Resimlerini koyabilseydiniz keşke..
Hiç fikrim yok görmediğim için..
Ancak eviniz küçükse ölçüye birşeyler yaptırabilirsiniz , ev için pratik şeyler yapan yerler var..
Ağız tadı ile oturun inşallah
Güle güle oturun.Allah ağız tadıyla güzel günler nasip etsin evinizde. bende kayınvalidemlerleyim birgün bu bölüme konu açmak banada kısmet olur inşallah :)
öncelikle hayırlı olsun , güzel günlerde oturmak nasip olsun
bizde 1.5 yıl önce ev aldık, ev çok güzeldi site içersinde ferah vs ama içi taidlat gerektiriyordu sizinki gibi. mutfak, banyo, yerler ve duvarlar komple tadilattan geçti.
eğer maddi gücünüz kısıtlıysa (ki bizim öyleydi hem ev hem düğün derken sıkıştık baya ) iyice araştırmadan ilk görüştüğünüz dekorasyon / tadilat vs sorumlularına tamam demeyin.
biz tanıdık aracılığıyla mutfak için bir usta getirmiştik eve, ben istediğim mutfak dolaplarını anlattım o bana fiyat verdi, malesef bize uygun bir fiyat değildibenim istediğim fiyat aralığında zevkimle hiç alakası olmayan bir mutfak dolabı örneği sundu, kabul etmedim.
daha sonra , pahalı olur ama bir soralım, sormaktan zarar gelmez dediğimiz bir dekorasyoncuya gittik, yol üstünde karşımıza çıktı , ve istediğim dolaplara istediğim fiyata sahip oldum. üstelik banyomuda aynı kişiye yaptırdım yine uygun fiyatlarla.
tamda bu benim zevkim, işte budur yaa dedim mi ? hayırama hem zevkime hem cebime uygun olanları buldum mu ? evet ama şunu belirteyim, dolaplarım tam istediğim gibi ama L mutfak istiyordum , fazlaca kırılması dökülmesi gerektiği için düz mutfak oldu, yani içerik tam bize göre ama şekil farklı sadece
banyoya sıra geldi, fayanslar komple değişti, duşakabin klozet vardı aynı kaldı, birde banyo dolabı aldım. bizim beğendiğimiz banyo dolapları 1.5 civarı olduğu için ( ki hala anlamıyorum neden okadar pahalı ) koçtaştan 400tlye uygun bir model beğendik aldık.
iyice araştırın, gezmedik yer bırakmayın, emin olun uygun fiyata çok iyi iş çıkaran yerler var , hemen kapılmayın heyecanla, biz annem olmasaydı ev ve evlilik heyecanına kapılıp zarar edebilirdik, hatta ne zararı maddiyat yetmediği için hiçbirşey yaptıramayabilirdik