- Konu Sahibi esenruzgar
lüle taşı yaptır,için açılsın canım,mis gibi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lüle taşı yaptır,için açılsın canım,mis gibi...
üst segmentteki evlerde genelde beyaz ve tonları kullanılıyor canım,dizilerdede gördüğün gibi...ha dersenki illa renk olsun,mavi tonları ve,turkuaz gibi mesela,kardelen rengi vardı çok hoş bir renk.ama toprak tonlarından uzak dur derim,ben yaptırdım canııım evi mezara çevirmişti,allahtan usta bizim ustamız geri beyaz tonlarına çevirdi...
Boya katolgunda duran renklerle gerçek duvarda duran renkler arasında ok az fark oluyor birebir aynısı olmaz çünkü katologdaki renkleri RGB ile oluşturuyorlar.Eğer imkanın varsa yapı marketlere git ve ordan orjinal renkleriyle test et. bir de duvar rengi kapı rengiyle de bağlantılı seçimeli bence.
inşallah en iyisi olur canım,benim ev mersinde oldukça sıcak bir yer,açık tonlar daha çok yakışıyor,sen zevkine göre yaptır...
kum rengi, kesekağıdı...
herşeye çok yakışıyor ve hiç yormayan bir renk ev için..
sizin mobilya renklerine de coooook yakışır..
güle güle oturun
Merhaba kızlar,
sonunda bitti boya badana işleri ve evime taşındım. Salon, oturma odası, aralar ve mutfağı filli boyanın ipeksi mat bademi rengini seçtik. Çok hoş olmuş ve hiç koyu olmamış. Tam tersi katalogtakinden daha da açık ferah durmuş. Bir de her odaya çok uyumlu durdu. Çocuk odası ve yatak odası da başak sarısı oldu. O da hoş durdu.
Kesinlikle size filli boyanın ipeksi mat bademi rengini tavsiye edebilirim. Mobilyalarım da koyu ceviz renginde olmasına rağmen ferah gösterdi evi.
Eki Görüntüle 228757
Burdaki renk bademi rengi değil mi ?
Ben böyle duracak diye hayal ediyorum. Açık pembeyle nasıl durmuş ?