• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evime yeni eşyalarım...

_BaSaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
217
3
68
Ordu
Çok kararsız biri olarak en son gündoğdu mobilya da beğendim bu modelleri sizlerinde fikirlerinzi bekliyorum...

$397588_469002463135321_1790045000_n.webp$393048_469003083135259_234466275_n.webp

yatak odası gayet hoş beyaz ferah zaten d emoda...ama kltuk takımlarının modelini sevmedim biraz daha bak renk tamam ama model daha tarzlı olabilir yemek odası almayacaksan da yemek masası ve ayna al bence..

yatak odası çok güzel,çok beğendiğim model.
koltuk takımı da hoş.
güzel günlerde kullanın inşallah.

yatak odası gayet hoş beyaz ferah zaten d emoda...ama kltuk takımlarının modelini sevmedim biraz daha bak renk tamam ama model daha tarzlı olabilir yemek odası almayacaksan da yemek masası ve ayna al bence..

koltuklar da beyaz sertex olucak çok rahat gittim gördüm oturdum :) birde derili model istemyrm ben şuan onlar moda kedim var ve bir kızım :) kullanışlı olması hoşuma gitti modern geldi bana gündoğdu mobilya sitesinden bakıp hoşunuza giden varsa önerirmisinz peki?

Birde yemek odası asla almayı düşünmüyorum mutfagım amerikan mutfak L mutfak masam var ferah olmasından yanayım salonun da

Son düzenleme:
baktım canımo siteye en iyisi bu görünüyori beyaz alacaksın sanırım rahatsa da sorun yok zaten koltuk yere yakınsa daima oturuş rahattır..güle güle kullan şimdiden...

eşyalarınız güzelmiş yatak odası daha bir hoş güle güle kullanın.

yatk odası çok ferah hoş salon takımınında halısı daha şık olsa daha güzel görünürmüş bence halı koltukların şıklığını kesmiş hiç güzel değil

Beyaz çok kullanışlı oluyor mobilyada toz göstermiyor ama gardrobunuz sırf ayna gibi temizliği yüzünden tercih etmezdim koltukların rengi güzel ama daha farklı model olabilir

güle güle, en güsel günlerinizde kullanın inşallah :) her iki takımda çok hoş :)

Güle güle kullan tatlım yatağın komidin ve başlığı çok hoş

Back
X