• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime buyurun :)

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkr ederim, Allah hepinizin gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah...

çok teşekkr ederim canım , İnşallah aşk dolu günlerde eskitmek nasip olur :)

evinizi çok begendim..Allah güzel günlerde eskitmeyi nasip etsinn :1:

özellikle mutfağınıza bayıldım çok şık güle güle kullanın hepsini

Gayet güzel,hem kullanışlı,hem şık döşenmiş.
Güle güle oturun,iyi günlerde olsun.

eviniz çok güzel benim de merak ettiğim ruvaze perdeleriniz oldu cevaplamamışsınız ama bende oturma odama düşünüyorum fakat yıkanması falan zor oluyor diyorlar senin fikrin ne

eviniz çok güzel benim de merak ettiğim ruvaze perdeleriniz oldu cevaplamamışsınız ama bende oturma odama düşünüyorum fakat yıkanması falan zor oluyor diyorlar senin fikrin ne

canım henüz yıkamadım perdelerimi :34: ama çok zor olacağını sanmıyorum , çünkü perdeleri yanlardan toplamak için tülün arasından geçen ipi çıkarmıycam, onun tıpa şeklinde bir aparatı var onu takıyosun ve perdeyi o şekilde yıkıyorsun.

evin çok güzelmiş özeliikle perdelerine bayıldım güzel günlerde sağlık ve mutlulukla ıtur inşallah.

Çok şık.İçim açıldı.İyi günlerde, huzurla yaşayın:nazar:

oturma odana ba-yıl-dııımmmmmmm, mobilyanın markası ne canımm lüütfen yazar mısınnnnn

eviniz çok hoş canım güzel günlerde oturun inş Allah ağzınızın tadını bozmasın :16::16::16:

çok ferah güzel bir ev Allah iyi günlerde mutlulukla oturmayı nasip etsin salon ve banyonu çok beğendim :) :nazar:

Back
X