• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evim

ilknur48

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
34
0
16
Muğla
merhaba kızlar yeni ev yaptırıyorum şuan içine geldi mutfak dolaplarını üst dolapla beyaz alt dolaplar abanoz renginde olacak.kapılarım çok az kırık beyaz komple camlı olacak,yerler de çamsan elegant meşe seçtik henüz yapılmadı gelecek 20 gün sonra yapılacak kafamda böyle güzel oldu ama yapılınca nasıl olur bilmiyorum kafam çok karışık nasıl durur güzel olur mu olmaz mı bilemiyorum hiç bu şekilde evini yaptıran var mı nasıl olur sizce salonumun bir duvarına doğal taş döşenecek

Son düzenleme:
cnm bizde evi komple baştan yaptırdık evlenmeden benimde mutfağım üstü beyaz altı kırmızı lake kapılarım sür beyaz desenli parkelerim açık renk doğla taş konusunu iyi düşünmüşsün cok şık duruyor bende yaptırmak istedim ama duvarların içinde mantolama oldugu için yapamadık içimde kaldı yani yaptır kesin :) bak benim mutfağımda böyle aşağıda

Eklentiler

• $30.webp
    $30.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 165
  • $29.webp
    $29.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 161
  • $28.webp
    $28.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 161
çok güzel olmuş canım senin evin güle güle otur bende ilk bordo beyaz düşünmüştüm mutfağımı faket köşe takımımı ve halı mı değiştirmeyeyim diye abanoz seçtim ben kahve tonlarını çok seviyorum bordo beyazda müthiş oluyor ama işte yeniden eşya almayayım diye de abanoza karar verdim doğaltaşlarım geldi döşenmedi daha alçıcıyı bekliyoruz sabırsızlıkla bende evimin bitmesini bekliyorum fikirlerin için teşekkürler.:)

foto ekleyemedım benımd eust beyaz alt murdum oldu mebran parlak ancak yerlerı ben fayans yaptıgıma cok pısman oldum beyaz lamınat yaptırmayı dusunuyorumda kocam benı keser herhalde daha 4 ay oldu :)

benim kafamdaki kombini fotoğraflarla pekiştirmem lazım internette bir sürü fotoğraf baktım ama bu site çok güzel çok sıcak ve samimi olarak yardımcı oluyor arkadaşlar fotoları olan eklesin lütfen bende kafamdaki sorlardan kurtulayım biraz.

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır,bilginize..

$a1.webp

bak ne sevimli bir mutfak olmuş ,yerin bir kısmını beyaz granit döşemişler ,oturma bölümünü laminat parke ,sende yerleri parke fakat beyaz suya dayanıklı parke seçebilirsin ,üst beyaz alt abanoz çok hoş olmuş

Back
X