Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parkedeki boyayı cifle ovunca çıkıyor hemde bimdekiyle ovduk yeni çıktı
parke üzerindeki duvar boyaları için tiner kullanabilirsin hemen çıakrtıyor. camlarda aynen traş bıçağı kullanabilirsin çizilir filan diyolar ama hikaye hiç bişi olmuo derz aralarını beyazlatmak için cif işe yarıyor son olarak da balkonda benim mermerlere boya damlatmışlar onlarıda önce ıslayıp sora spatulayla sürtünce anında çıktı kolay gelsin şimdiden ben geçen hafta hallettim daha yeni deneyimlerimi paylaşayım dedim.
ben de geçen yaz çıktım sıfır eve. temizliği gerçekten çokzor oluyo. hele de banyodaki fayansların üzeri derzlerle kaplanmışsa. ben patates çuvallarıyla kuruyken ovmuş sonra yıkamıştım. çünkü ilk bi kaç yıkamamda çıktı dediğim yerler kuruyunca tekrar kusuyodu. bulaşık telleriyle de ovabilirsin ama çok bastırınca kara kara kalıyo. çok bastırmadan hafif hafif ovabilirsin. çimento lekelerini silikonları falan da permatikle kazımıştım. allah kolaylık versin.
Parkedeki izler büyük ihtimalle kalır da derz lekesinde sirkeyi duymuştum. bazı yerlerde inşaat sonrası temizleme ürünleri de satılıyor. onlar da işine yarayabilir
Canım camlardaki etiket lekelerini tıraş bıçağıyla halledebilirsin. güvenlik plastiğini sökmeden yaparsan camı da çizmezsin. şimdiden kolay gelsin
onuda düşündüm ama acelemiz yok temizlik için nişanlımla gidiyrz oda oda yapıyoruz havalar ısındıkça daha eğlenceli oluyor.