- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 28
- Konu Sahibi Melek_kizim
merhabalar biz yaklaşık 5 6 yıldır aynı evde kiradayız. Eski ev sahibi evden çık deyip kızım oturacak deyip duruyordu çıkamayacağımızı söyledik ( babam köyde tarla işçisi maddi durumumuz yetersiz biz destek olmaya çalışıyoruz) yaklaşık 15 gün önce evi satmış yeni ev sahibi aramış babamı. Bi aya evden çık bende kirada oturuyorum evi satın aldım ben oturacam demiş. Bugün yine aramış cok sert dille evden çık ben oturucam gerekirse eşyalarımı toplar kapına gelirim ayın basında demiş. Bu arada ekimin 1 inde eski ev sahibiyle olan kontratımız yenileniyor. Babama cok üzüldüm adamın yaşı var stresten geçen aynı durumdan kalp krizine yakın bisey geçirdi cok korktuk. Bu adama nasıl konuşmalıyız yasal haklarımız kiracı olarak neler teyzem avukat gerekirse ona danışıp aratmayi düşünüyorum. Biraz çamur gibi bi adam belli ki bizi daha doğrusu babamı bastırıyor. Eşyasını alıp kapıya gelirse napariz. Nolur bilen yardımcı olabilir mi ? Bu arada yazdan beri ev arıyoruz ama bankalar kredi alımını durdurmuş cok az bir miktar kredi veriyor borç harç bi şekilde ev alıp çıkacağız zaten ama 15gun içinde çıkmamız mümkündegil
Son düzenleme: