Selam kızlarr :) İyi bayramlar :)
Dertten çok komiğime gidiyor bu durum . Eşimin kardeşinin bi sevgilisi vasr daha 3 5 aylık sevgililer . Biz eşimle sevgiliyken çok zorluklar çektik çok ayrı kaldık benim ailem ayırmaya çalıştı vs o yüzden gerçekten çok acılar çektik .Ve ben o yüzden kayınvalidemle ailecek görüşemedim komşusuda değildim annem arkasdaşıda değildi . Kaynım ( eşimin kardeşi ) ın teyzesinin arkadaşı bu kadın . Kaynımda bu kızla daha 4 5 aydır çıkıyor . Kızın gelip gitme sorunu yok ya hemen yalakalığa başladı . Yok temizliğe geleyimmi yok birşey lazım olursa çağır demeşler . Eşimde bana diyo sen demiyordun bak sevgiliyken . Ben senin yanına zor geliyordum annene temizliğemi gitseydim dediğimde haklıısn diyor eşim de . Neyse yok daha 4 5 ay olmuş seni çok seviyorum diye mesaj atmalar filan . Ne ara tanıdında ne ara sevdin ya :) Kayınvalidemde bayramda bana diyorki sendende bekliyoruz bunları bende ayağına geliyoruz daha ne yapalım dedim . Kızla bi kaç kez sohbet ettik aramda bi sıkıntı yok anlaştıkta . Şimdiden böyle yalaka davranması bi garibime gitti .O yalakalık yapmaya devam etsin yarın birgün tüm işleride yapar artık ben ben olayım bana yeter diye düşünüyorum . Bilse kayınvalidenin sürekli para istiyeceğini . Biryere gidiyoruz eşimden para istiyo . Bayram ziyaretine gittik elini öpeyimde para ver diyo . Sürekli sigara parası istiyor . Kendsinin borcu yok bizim 50 bin borç var bizden istiyo . Kendi oğluna babası araba aldı biz kendi kazancımzla aldık tek kuruş yardm etmediler hala bizden para bekliyor . Önceden her masrafını veriyorduk şimdi öteki oğlu çalışıyo kurtulduk bu seferde her gittiğimzde para istiyo .. Üzerine bilerek 1 tl bile almıyo yok diyo eşime ödetiyo herşeyi . Bizim elti adayı da seni çok seviyorum diye mesaj atıyo