Yeni ehliyet alacak veya almaya hazırlanan varmı??

Endişe edecek bir sey yok emin olabilirsin.. azcik ders çalışma gecmisin varsa ogrenciligin olduysa rahat rahat gecersin.. ben tek sefer okumayla 94 aldim esim 90 aldi falan felan rahat ol yani.. direksiyona ben de girmedim o konuda henüz oneride bulunamicam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy neguzel 94 ha,valla helal, motordan v ok urktum ben, bide sürücü kursunda kurs veriliyor ya hani, sorular orada anlatilanlar ve kayittan sonra bana verilen küçük bi kitap var ,o kitaptan mi çıkıyor?
Yani şimdi ben o kitabı tamamen ogrenirsem tamam midir?

Ayy neguzel 94 ha,valla helal, motordan v ok urktum ben, bide sürücü kursunda kurs veriliyor ya hani, sorular orada anlatilanlar ve kayittan sonra bana verilen küçük bi kitap var ,o kitaptan mi çıkıyor?
Yani şimdi ben o kitabı tamamen ogrenirsem tamam midir?

Şimdi şöyle, işin ayrintisini bilmiyorum ama benim kitapta gormedigim ama sinavda cikan bi tane soru vardi. Biri de kitapta eksik anlatilmisti. Zaten o ikisini yanlis yaptim:) bi sefer okusan gececek notu alirsin rahat ol..

Şimdi şöyle, işin ayrintisini bilmiyorum ama benim kitapta gormedigim ama sinavda cikan bi tane soru vardi. Biri de kitapta eksik anlatilmisti. Zaten o ikisini yanlis yaptim:) bi sefer okusan gececek notu alirsin rahat ol..

Valla çok sağol yorumun icin ,biraz içime su serptin.

Arkadaslar,bütün sayfaları okuyamadım tek tek.Benimde 9agustosta yazılı sınav var ,kayıt olana kadar çok cesaretliydim ama şimdi bir tedirginlik var icimde,korkuyorum resmen ya kalırsam diye,motor sorularından korkuyorum,direksiyondan korkar oldum.
9agustostan önceki sınava giren varmi ,varsa nasildi sorular?
Bana biraz cesaret verin lütfen..

Bende 14 hazirandaki sınava girdim 86 aldım. önümüzdeki haftasonu direksiyon sınavım var geldik zurnanın zırt dediği yere. Yazılı sınavdan hiç korkma oldukça basit artık. Ben iki kez derse gittim o kadar kendim evde çalıştım o da sınavdan bikaç gün önce başladım toplasan 5 6 saat anca çalışmışımdır. Sorular kolay biraz bilgi çoğunlukla mantıkla çözülebiliyor. Geçersin hiç korkma

Bende 14 hazirandaki sınava girdim 86 aldım. önümüzdeki haftasonu direksiyon sınavım var geldik zurnanın zırt dediği yere. Yazılı sınavdan hiç korkma oldukça basit artık. Ben iki kez derse gittim o kadar kendim evde çalıştım o da sınavdan bikaç gün önce başladım toplasan 5 6 saat anca çalışmışımdır. Sorular kolay biraz bilgi çoğunlukla mantıkla çözülebiliyor. Geçersin hiç korkma

Bende orucken çalışamıyorum:-(ramazan ligin son haftası âdet olucam,anca onda çalışabilirim,9unada sınav zaten bir hafta anca çalışmış olucam,tabi bayram temizliği vs nekadar vakit olursa artık.
Rabbim yardimcin olsun ,direksiyondan da gecersin inşallah.
Yanlış anlaşılmasın ama öyle insanlar görüyorum ki ,şaşkınlıkla bakıyorum nasıl ehliyet almış diye,hadi be Neslihan ,doğum yaptin:-))!bunu mu yapamican diyorum kendime,sonra yorumlara bi bakıyorum eyvah eyvah.Çok ürküttü bu direksiyon sınavı beni:-(

arkadaşlar ne zamandır kursa gideceğim bir fırsat bulamadım.......hiçte bilgim yok......şimdi kursa yazılsam aralıktaki sınava yetişebilir miyim.......çalışma süresi yeterli olurmu........hiç pratiğim yok.....uygulama yapabileceğim bir arabada.....
kursda öğrendiğimle direksiyon sınavına girebilirim ancak.......yeterli olurmu...

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim..
Ve darısı bana inşallah:-)

Çok teşekkür ederim canım. Amin darısı sana insallah:)

cok sukur bende gectim darisi gececek arkadaslara
herkese tbrkler

arkadaşlar ne zamandır kursa gideceğim bir fırsat bulamadım.......hiçte bilgim yok......şimdi kursa yazılsam aralıktaki sınava yetişebilir miyim.......çalışma süresi yeterli olurmu........hiç pratiğim yok.....uygulama yapabileceğim bir arabada.....
kursda öğrendiğimle direksiyon sınavına girebilirim ancak.......yeterli olurmu...
Kursların beli kayıt dönemleri oluyo her kur için
bi kursa gidip öğrenmeniz gerekiyo öncelikle
direksiyon eğitimi almaya başladığınızda başka araçla pratik yapmayın
sınava kadar sınava gireceğiniz araçla çalışmanızı tavsiye ederim

merhabalar arkadaşlar bende ehliyet almak isteyipte bir türlü cesaret edip gidememekten araba sürmekten korkanlardanım ama bi o kadarda çok istiyorum çok ihtiyacım oluyor 3 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum süt iznimi daha fazla kullanmak için araba şart yani,
birazda kendimden bahsetmek istiyorum trafiğe çıktığımızda yani arabayla bi yere giderken öndeki arkadaki arabadan korkan biriyim babam araba sürerken sürekli yola bakarım sürekli bi kaygı içindeyim sanki aniden bişey olacak gibi yani ben böyle biri ehliyet almak istiyorum araba sürmek , sizce başarabilirmiyim bana bi yardım edin lütfeennnn:KK51::KK51:

merhabalar arkadaşlar bende ehliyet almak isteyipte bir türlü cesaret edip gidememekten araba sürmekten korkanlardanım ama bi o kadarda çok istiyorum çok ihtiyacım oluyor 3 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum süt iznimi daha fazla kullanmak için araba şart yani,
birazda kendimden bahsetmek istiyorum trafiğe çıktığımızda yani arabayla bi yere giderken öndeki arkadaki arabadan korkan biriyim babam araba sürerken sürekli yola bakarım sürekli bi kaygı içindeyim sanki aniden bişey olacak gibi yani ben böyle biri ehliyet almak istiyorum araba sürmek , sizce başarabilirmiyim bana bi yardım edin lütfeennnn:KK51::KK51:
inanın bende öyleydim yani babam araba sürerken bi şey olduğunda ay ben böyle yapamazdım acaba nolurdu der dururdum ama zaten kurs arabası en güvenilir araba ilk sürüşten sonra alışıyosunuz sonra bi bakmışsınız her şey yolunda :) ben arabanın ön koltuguna bile sayılı oturmuşken şimdi park rampa hepsini .ok iyi yapabiliyorum inşallah haftayada alıyorum ehliyetimi :) korkmayarak ve sakin olarak halloluyo her şey.. siz panik yapmazsanız başka arabalar da hiçbi şey yapmaz :)

inanın bende öyleydim yani babam araba sürerken bi şey olduğunda ay ben böyle yapamazdım acaba nolurdu der dururdum ama zaten kurs arabası en güvenilir araba ilk sürüşten sonra alışıyosunuz sonra bi bakmışsınız her şey yolunda :) ben arabanın ön koltuguna bile sayılı oturmuşken şimdi park rampa hepsini .ok iyi yapabiliyorum inşallah haftayada alıyorum ehliyetimi :) korkmayarak ve sakin olarak halloluyo her şey.. siz panik yapmazsanız başka arabalar da hiçbi şey yapmaz :)

ay çok sağolun bi nebzede olsa içim rahatladı,peki kursların verdiği 12 saatlik direksiyon dersi yeterli oluyor mu,başka arabadan pratik yapmak gerekirmi kursa gitmeden önce?sizede hayırlı olur inşaallah.

ay çok sağolun bi nebzede olsa içim rahatladı,peki kursların verdiği 12 saatlik direksiyon dersi yeterli oluyor mu,başka arabadan pratik yapmak gerekirmi kursa gitmeden önce?sizede hayırlı olur inşaallah.
şöyle söyliyim benim açımdan gayet yeterli oldu üstelik arabamız olmasına rağmen babam buna alışırsın o arabada zorlanırsın falan diye sürdürmüyodu yani kursta ne gördüysem o . sınavdanda bir hafta önce ders bitmişti sınava girdiğimde bir haftadır arabaya binmemiştim yani ama sınavda normal sürüşlerden çok daha güzel araba sürdüm diyebilirim :) ben her şeyi ordan öğrendim pratik falan yoktu yani ama kendinizi daha iyi hissedicekseniz bi kaç kez sürebilirsiniz :) On yıldır araba kullanan bi bayanda vardı benimle birlikte ama inanın hiç farkımız yoktu :) sağolun bu arada inşallah sizede almak nasip olur :)

Bugün kayıt için gittim Martta ki sınava yetişmek için direksiyon için 6 saatlerini veriyorlarmis ama burada 12 saat okuyunca moralim bozuldu bilgisi olan var mı

X