Yeni ehliyet alacak veya almaya hazırlanan varmı??

geçtim çok şükür nası oldu bılmıyoırum ama hiç stop ettırmeden bıtırdım herhangı bı kusurda söylemedıler çok gergındım ama sorunsuz tamamladım turu ne zor nekolay ama ıster sıtemez stres oluyor ınsan
Ne guzel atlattiniz gecmis olsun.Benim haftaya kismetse.sizin mesajinizi okurken bile cok heyecanlandim.nasil bi stres bu

Arkadaşlar araba kullanmaya hazırlık için şöyle debriyajlı, kavramalı araba kullanma simülasyonu(oyunu) var mı bildiğiniz?
canım ne güzel düşünmüşsün.....eğer böyle bir oyun varsa ve öğrenirsen bizide haberdar et lütfen.....duacın olurum......:KK9:

geçtim çok şükür nası oldu bılmıyoırum ama hiç stop ettırmeden bıtırdım herhangı bı kusurda söylemedıler çok gergındım ama sorunsuz tamamladım turu ne zor nekolay ama ıster sıtemez stres oluyor ınsan
canım çok geçmiş olsun....dua ettim iyi dilekler gönderdim sana...empati kurdum ve nasıl heyecan yaptığını tahmin ediyorum.....ilk girişin miydi....tebrikler.....

canım çok geçmiş olsun....dua ettim iyi dilekler gönderdim sana...empati kurdum ve nasıl heyecan yaptığını tahmin ediyorum.....ilk girişin miydi....tebrikler.....
Ne guzel atlattiniz gecmis olsun.Benim haftaya kismetse.sizin mesajinizi okurken bile cok heyecanlandim.nasil bi stres bu
çok sağolun yazılıyıda direksiyonuda ilk seferde aldım çok şükür inşallah sizlerinde güzel haberlerini okuruz esasen en önemlisi konsantre olabılmek ve direksiyon çalışmak debriyajı hallettıkten sonra gerıı kolay ben baya kaptırmış gidiyorken komısyondan hoca bırden 3 e al vıtesı dedı o an nası oldu bılmemm ki normalde bakarak değiştirirdim hiç bakmadım öyle değiştirdim bunlar çok önemliymiş bakmadan değiştirmek lazımmış heyecanlı olmakta puan kaybettırıyormuş bundan 10 puan kırıyorlarmış ama tabı hocaların insaflı olmasıda çok önemli güzel haberleınızı bekliyorum başarılar allah yardımcınız olsun bolbol dua dua ettim bu arada en çokta onun işe yaradığını düşünüyorum

geri geri park ettirdiler mi canım? ben onu çok merak ediyorum...

Selam kızlar, sınava girmiş ehliyet almış biri olarak bikaç tavsiye vereyim :KK16:
Öncelikle yazılı sınav için sürekli çıkmış sorular çözün, her sene kaç tane sınav olmuşsa hepsini çözün. Bne kitapçığa hiç çalışmadım en büyük korkum motordu, çıkmış soruları çöze çöze ezberledim cevapları :KK1:
Direksiyon için ise bizim kursumuz 2 ay boyunca haftada 2 kere eğitim verdi bize, o kadar çok tırsan ben direksiyon başından kalkmaz oldum en çok derse giren de ben olmuşum hatta aşmışım ders saatini o derece :KK53:
Sınava 2 hafta kala sınav olacağımız alanda eğitim görmeye başladık. Haliyle tüm yolu ezberledik sınavdan önce.
Sınav günü ise 10 dk bile dolmadan alnımın akıyla park ettim arabamı :KK8: Arabayı kurallara uygun kaldırın, emniyet kemerini mutlaka takın, geri geri park etmeye çok çalışın, direksiyon başında rahat tavırlar sergileyin stresliyseniz bile belli etmeyin. Yanınızdaki müfettişlere gülümseyin hal hatır sorun :KK53: Rahatlıyor insan.
Hepinize başarılar dilerim, inşallah alırsınız ehliyetinizi :KK16:
merhaba canm çok olmuş paylaşımda bulunalı ama içten mesajından dolayı cevap yazmak istedim.....
ben direksiyon konusunda çok tedirginim.çünkü direksiyona ait herseyi kursda öğreneceğim ve hiç pratik yapma şansım yok kurs dışında...sen de kurs da mı öğrendin....kurs dışında pratik yaptın mı merak ettim....
hayırlı olsun tekrar......:KK36:

ne kadar motive edici yazmışsınız.....çok teşekkür ediyorum.....benim gibi direksiyon korkusu olan biri için nasıl büyük bir iyilik yaptığınızı bilemezsiniz.....bu iyilik hayatta karşınıza güzellikler getirsin dilerim....:KK68:

inanın bende öyleydim yani babam araba sürerken bi şey olduğunda ay ben böyle yapamazdım acaba nolurdu der dururdum ama zaten kurs arabası en güvenilir araba ilk sürüşten sonra alışıyosunuz sonra bi bakmışsınız her şey yolunda :) ben arabanın ön koltuguna bile sayılı oturmuşken şimdi park rampa hepsini .ok iyi yapabiliyorum inşallah haftayada alıyorum ehliyetimi :) korkmayarak ve sakin olarak halloluyo her şey.. siz panik yapmazsanız başka arabalar da hiçbi şey yapmaz :)

Son düzenleme:
merhaba canm çok olmuş paylaşımda bulunalı ama içten mesajından dolayı cevap yazmak istedim.....
ben direksiyon konusunda çok tedirginim.çünkü direksiyona ait herseyi kursda öğreneceğim ve hiç pratik yapma şansım yok kurs dışında...sen de kurs da mı öğrendin....kurs dışında pratik yaptın mı merak ettim....
hayırlı olsun tekrar......:KK36:
Teşekkür ederim canım, ehliyeti aldık ama araba yok işte :KK53:
Benim tek pratiğim kurstu canım, normalde direksiyona ilk kez doğru düzgün kursta oturdum. 12 saat eğitim gördüm yetti zaten. Eğer derslerine devam edersen, hiç sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim canım, ehliyeti aldık ama araba yok işte :KK53:
Benim tek pratiğim kurstu canım, normalde direksiyona ilk kez doğru düzgün kursta oturdum. 12 saat eğitim gördüm yetti zaten. Eğer derslerine devam edersen, hiç sıkıntı olmaz.
tekrar tebrik ediyorum canım seni....
12 saat ders verdilerse süper....
bana kursda 6 saat eğitim verdiklerini söylediler....normalde yönetmelikte 12 saat diyor...moralim bozuldu malesef...
birde sabah aradım bugün dersler başlıyormuş ama mesaj atacaktınız felan dedim.....
derse gelince numaranızı teyid ederiz dediler.....yani ben aramasam ders olduğundan haberim yok ......moralim bozuldu....
sözleşme örneği alacağım daha sonra bir sorun yaşatmasınlar diye güvenim kalmadı nedense....

Arkadaşlar merak ediyorum.....
ehliyet alan arkadaşlara soruyorum özellikle kursda direksiyon eğitimini kaç saat aldınız...
bir de kurs sizi arayıp bilgilendiriyormuydu......yoksa siz mi arayıp takip ettiniz....
yardımcı olursanız sevinirim......

Arkadaşlar merak ediyorum.....
ehliyet alan arkadaşlara soruyorum özellikle kursda direksiyon eğitimini kaç saat aldınız...
bir de kurs sizi arayıp bilgilendiriyormuydu......yoksa siz mi arayıp takip ettiniz....
yardımcı olursanız sevinirim......
6 saat kesınlıkle yetersız hatta 12 saat ıle yatersız sanırım ek deers taleb etmenız için yapmışlar bunu böyle ben 12 saat aldım ekstradanda kurstan hocam 10 saat daha ayrlamış kendısı çağırdı ama ilk 12 saati kurstan ayarlamıştık şu gun şu saat dıye ben çalıştığım için hep hafta sonu çalışmıştım ilk 12 saatı ama sonradan aldığım 10 saatı hergun 2 saat olarak aldım ve çok işe yaradı

6 saat kesınlıkle yetersız hatta 12 saat ıle yatersız sanırım ek deers taleb etmenız için yapmışlar bunu böyle ben 12 saat aldım ekstradanda kurstan hocam 10 saat daha ayrlamış kendısı çağırdı ama ilk 12 saati kurstan ayarlamıştık şu gun şu saat dıye ben çalıştığım için hep hafta sonu çalışmıştım ilk 12 saatı ama sonradan aldığım 10 saatı hergun 2 saat olarak aldım ve çok işe yaradı
evet canım.....
6 saat zaten çok az....yönetmeliği okuyup 12 saat görünce sinir oldum....
12 saatlik hakkım olduğunu kursa belirteceğim yani hakkım olan bişey sonuçta değilmi.....
zaten extra kurstan hocayla ders de talep edebilirim.....sen ne kadar verdin canım 10 saat ekstra için saatine.....

evet canım.....
6 saat zaten çok az....yönetmeliği okuyup 12 saat görünce sinir oldum....
12 saatlik hakkım olduğunu kursa belirteceğim yani hakkım olan bişey sonuçta değilmi.....
zaten extra kurstan hocayla ders de talep edebilirim.....sen ne kadar verdin canım 10 saat ekstra için saatine.....
ben hiç vermedim hocayla dıologun ıyı olursa yapıyorlar böyle ıyılıkler sanırım çünkü ben arayıp söyleyemedım bıle hocam çalışalımmı dıye kendısı aradı birazda kendı insiyatıflerı snaırım bende inatlaşmaya gırmeden sorunu çöz canım hem dahah ıyı yaprdımcı oluyorlar

ben hiç vermedim hocayla dıologun ıyı olursa yapıyorlar böyle ıyılıkler sanırım çünkü ben arayıp söyleyemedım bıle hocam çalışalımmı dıye kendısı aradı birazda kendı insiyatıflerı snaırım bende inatlaşmaya gırmeden sorunu çöz canım hem dahah ıyı yaprdımcı oluyorlar
Canim ya çok sağol rahatlattin beni...
sabahtan beri bir stres vardı üzerimde kurstan dolayi...
dilerim senin de stresli zamanlarinda seni rahatlatacak insanlar dost yürekli ler çıksın karşına. .. sevgiyle kal... kazasız belasiz suruslerin olsun ömür boyu...:KK68:

bende varım bir türlü derslere gidemedim internetten bakıyorum test falan çözüyorum zaten sınavada az bi zaman kaldı

X