Çocuk çok küçük, ailen gelsin madem. 30 dk lik.mesafe için bebeğin duzenini bozmayın.Kızlar 20 gün önce doğum yaptım herkes gibi bende yoruluyorum bazen bunalıyorum ama yinede çok güzel bir duygu tabiki geleyim sorunuma ailem bana yarım saatlik bir mesafede oturuyor bir kaç günlüğüne anneme gitmek istiyorum hem dinlenmek için hemde banada biraz farklılık olsun aynı yerde insan bunalıyor, ama eşim trip atıyor bu konuyu açınca sende gel diyorum ben kalmak istemiyorum diyor benim gitmemede engel oluyor izin vermiyor çocuk çok küçük daha diyip duruyor beni anlamıyor asla konuyu büyütüyor sizce kim haklı ve ne yapmamı önerirsiniz
Şuan bir yere gidip kalmak için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Enfeksiyona en açık olduğu dönemde bebeğiniz. Sizin gitmenizdense annenizin gelmesi daha mantıklı. Hem çocuğun düzenini bozmamış olursunuz hem de enfeksiyon açısından riske girmemiş olursunuz. Ben açıkçası kendi evimde daha çok rahat ederdim ki öyle de oldu. Kim haklıdan ziyade ikinizinde istekleri makul ama bebek açısından kendi evinde kalması daha iyi. Yine de siz bilirsiniz tabi.Kızlar 20 gün önce doğum yaptım herkes gibi bende yoruluyorum bazen bunalıyorum ama yinede çok güzel bir duygu tabiki geleyim sorunuma ailem bana yarım saatlik bir mesafede oturuyor bir kaç günlüğüne anneme gitmek istiyorum hem dinlenmek için hemde banada biraz farklılık olsun aynı yerde insan bunalıyor, ama eşim trip atıyor bu konuyu açınca sende gel diyorum ben kalmak istemiyorum diyor benim gitmemede engel oluyor izin vermiyor çocuk çok küçük daha diyip duruyor beni anlamıyor asla konuyu büyütüyor sizce kim haklı ve ne yapmamı önerirsiniz
evet bende bir yere çıkamıyorum bari aileme gidelim diyorum surat yapıyor hiç halimden anlamıyorBenim fikrim lohusalik cok zor bi psikoloji lohusa kadin cok ama cok absurd bisey olmadikca haklidir. Annenize gidip kalmak istiyorsaniz kalin kafaniz dagilir, esinize de bunu guzellikle izah edin anlarsa anlar , anlamazsa da kendi problemi cidden
annem ilk zaman kaldı yanımda bende bir yere çıkamıyorum kafam dağılsın diye aileme gidelim diyorum ama fazla pipirikli izin vermiyor biraz benimde halimden anlasın istiyorumŞuan bir yere gidip kalmak için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Enfeksiyona en açık olduğu dönemde bebeğiniz. Sizin gitmenizdense annenizin gelmesi daha mantıklı. Hem çocuğun düzenini bozmamış olursunuz hem de enfeksiyon açısından riske girmemiş olursunuz. Ben açıkçası kendi evimde daha çok rahat ederdim ki öyle de oldu. Kim haklıdan ziyade ikinizinde istekleri makul ama bebek açısından kendi evinde kalması daha iyi. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Ailenize gitmiyorsanız bile bebeğinizle dışarı çıkın, parka , kafeye gidin. Evde tıkılıp kalmayın.Kızlar 20 gün önce doğum yaptım herkes gibi bende yoruluyorum bazen bunalıyorum ama yinede çok güzel bir duygu tabiki geleyim sorunuma ailem bana yarım saatlik bir mesafede oturuyor bir kaç günlüğüne anneme gitmek istiyorum hem dinlenmek için hemde banada biraz farklılık olsun aynı yerde insan bunalıyor, ama eşim trip atıyor bu konuyu açınca sende gel diyorum ben kalmak istemiyorum diyor benim gitmemede engel oluyor izin vermiyor çocuk çok küçük daha diyip duruyor beni anlamıyor asla konuyu büyütüyor sizce kim haklı ve ne yapmamı önerirsiniz