Yeni doğum yaptım ve eşimle aramdaki problem

Sizin anneniz veya kayinvalideniz niye gelmiuir?

Benim fikrim lohusalik cok zor bi psikoloji lohusa kadin cok ama cok absurd bisey olmadikca haklidir. Annenize gidip kalmak istiyorsaniz kalin kafaniz dagilir, esinize de bunu guzellikle izah edin anlarsa anlar , anlamazsa da kendi problemi cidden

Çocuk çok küçük, ailen gelsin madem. 30 dk lik.mesafe için bebeğin duzenini bozmayın.

Şuan bir yere gidip kalmak için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Enfeksiyona en açık olduğu dönemde bebeğiniz. Sizin gitmenizdense annenizin gelmesi daha mantıklı. Hem çocuğun düzenini bozmamış olursunuz hem de enfeksiyon açısından riske girmemiş olursunuz. Ben açıkçası kendi evimde daha çok rahat ederdim ki öyle de oldu. Kim haklıdan ziyade ikinizinde istekleri makul ama bebek açısından kendi evinde kalması daha iyi. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Benim fikrim lohusalik cok zor bi psikoloji lohusa kadin cok ama cok absurd bisey olmadikca haklidir. Annenize gidip kalmak istiyorsaniz kalin kafaniz dagilir, esinize de bunu guzellikle izah edin anlarsa anlar , anlamazsa da kendi problemi cidden
evet bende bir yere çıkamıyorum bari aileme gidelim diyorum surat yapıyor hiç halimden anlamıyor

annem ilk zaman kaldı yanımda bende bir yere çıkamıyorum kafam dağılsın diye aileme gidelim diyorum ama fazla pipirikli izin vermiyor biraz benimde halimden anlasın istiyorum

Lohusalık psikolojisi zor ama bebek henüz çok küçük onun bir süre daha düzen degistirmemesi hasta olmaması açısından önemli. Eşiniz de bebeği düşünüyor sonuçta keyfinden sizi kısıtlamıyor.

Ailenize gitmiyorsanız bile bebeğinizle dışarı çıkın, parka , kafeye gidin. Evde tıkılıp kalmayın.

Bebeği bebek arabasına koyup eşinizle çıksanız dışarı, ona da mı yanaşmıyor? 20 günlük bebeği babasından da uzaklaştırıp farklı bir evde yatıya götürmek bana da hoş gelmedi

20 günlük çocukla başka bir yere gidip kalmak nedir Allah aşkına…
Siz anne olduysanız eşinizde baba oldu.
Adam neden 21 günlük mis kokan bebeğinden ayrı kalsın.
Halinizde hiçbir şey yok. Bebeğinizle evinizde ilgilenin.

Ayrıca bu kadar küçücük bir bebek varken ortada anneniz gelsin, zaten sizin tek başınıza kalmamanız gerekiyor destek olacak birileri varsa tabi….

Ben ilk çocuğum da cok zorluklar yaşadım öncesi ve sonrası. Annem evlat ayrımı yapar ama hakkını asla inkar edemem geldi bana da baktı oğluma da. Sonra ben yürümeye başlayıp iyileşince beni aldı götürdü.
İkinci çocuğumda oğlumun doğum öncesi ve sonrasına göre süperdim.
Evimden asla ayrılmadım annem geldi gitti. Ki yardıma ihtiyacım yoktu. Herşeyimi yaptım.

Yeni hayatınıza adapte olmaya bakın bir an önce.
Sıkılıp, bunalım, birileri olmasını isterseniz süreç sizin için çok uzar.
Zaten kendine düzen kur kafanı evinde dağıtmaya başla herşey yoluna girer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…