Gebeliğe Hazırlık Yeni dogum yaptim bebegimizi kaybettik 2 bebek icin dogru zaman nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gun once normal dogum yaptim,bebegim 5 saat yasadi,35 yasindayim ikinci bebek icin ne zaman en uygun olur hemen sahip opmak istiyoruz
Rabbim sabır versin niçin melek oldu bebeğiniz? Bence bedenen den ziyade ruhen kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün

5 gun once normal dogum yaptim,bebegim 5 saat yasadi,35 yasindayim ikinci bebek icin ne zaman en uygun olur hemen sahip opmak istiyoruz
Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah gerçekten en zor olanı da bu olmalı... Doktorunuzla konuşun isterseniz en doğru cevabı o verecektir..

Dr um lohusalik bittigi gibi dedi ama erken gelen bi gebelikte yine kayip yasarim diye korkuyorum
Böyle düşünmen normal psikolojin haliyle yıprandı kendini toparladıktan sonra ne zaman hazır hissedersen yeni bir bebek için o zaman başlarsınız... Önce bi yasını tut iyileşmene izin ver çok zor vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum vardır bunda da bir hayır

Başın sağolsun, geçen yıl normal Doğumla bebeğimi kaybettiğimde doktorum 3 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz demişti. İlk adetten sonra denemedik, 2. Adetten sonra deneme başlamıştık. Eğer doktorun aksi bir şey paylaşmadı ise en erken 4 ay sonra öneririm

Seninde basin sag olsun

İkinci bebeginide mi kaybettin yoksa

rabbim kolaylık vrsın inşallah kucagını doldursun heemn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…