Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sabır versin5 gun once normal dogum yaptim,bebegim 5 saat yasadi,35 yasindayim ikinci bebek icin ne zaman en uygun olur hemen sahip opmak istiyoruz
Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah gerçekten en zor olanı da bu olmalı... Doktorunuzla konuşun isterseniz en doğru cevabı o verecektir..5 gun once normal dogum yaptim,bebegim 5 saat yasadi,35 yasindayim ikinci bebek icin ne zaman en uygun olur hemen sahip opmak istiyoruz
Dr um lohusalik bittigi gibi dedi ama erken gelen bi gebelikte yine kayip yasarim diye korkuyorumGeçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah gerçekten en zor olanı da bu olmalı... Doktorunuzla konuşun isterseniz en doğru cevabı o verecektir..
Bebegim de hic bir sorun yoktu son anda kndini kordona asmisRabbim sabır versinniçin melek oldu bebeğiniz? Bence bedenen den ziyade ruhen kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün
Böyle düşünmen normal psikolojin haliyle yıprandı kendini toparladıktan sonra ne zaman hazır hissedersen yeni bir bebek için o zaman başlarsınız... Önce bi yasını tut iyileşmene izin ver çok zor vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum vardır bunda da bir hayırDr um lohusalik bittigi gibi dedi ama erken gelen bi gebelikte yine kayip yasarim diye korkuyorum
Seninde basin sag olsunBaşın sağolsun, geçen yıl normal Doğumla bebeğimi kaybettiğimde doktorum 3 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz demişti. İlk adetten sonra denemedik, 2. Adetten sonra deneme başlamıştık. Eğer doktorun aksi bir şey paylaşmadı ise en erken 4 ay sonra öneririm
İkinci bebeginide mi kaybettin yoksaBaşın sağolsun, geçen yıl normal Doğumla bebeğimi kaybettiğimde doktorum 3 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz demişti. İlk adetten sonra denemedik, 2. Adetten sonra deneme başlamıştık. Eğer doktorun aksi bir şey paylaşmadı ise en erken 4 ay sonra öneririm
min ins isteyen herkese evlad versinrabbim kolaylık vrsın inşallah kucagını doldursun heemn
5 gun once normal dogum yaptim,bebegim 5 saat yasadi,35 yasindayim ikinci bebek icin ne zaman en uygun olur hemen sahip opmak istiyoruz
Ne yazık kiİkinci bebeginide mi kaybettin yoksa
Ne yazık ki![]()
Rahim keseyi şiddetli dışarı attı ne yazık ki. Bu kez bebeğim yaşadı ama bir kaç gün sonra kaybettikcok uzuldum niye oldu canim
Allah sabir versin ins uzun omurku evlatlarla doldursun eviniRahim keseyi şiddetli dışarı attı ne yazık ki. Bu kez bebeğim yaşadı ama bir kaç gün sonra kaybettik![]()
Amin cnm, isteyen herkeseAllah sabir versin ins uzun omurku evlatlarla doldursun evini