How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yeni doğum yapanlar spiral hakkında yardım lütfen !!

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
slm arkadaşlar,
12 gün önce doğum yaptım doktorum 40ından sonra spiral taktırmamı önerdi fakat bazı arkadaşlardan duyduğuma göre yara falan olabiliyomuş süreklide değiştiriliyormuş bilgilendirirseniz sevinirim yada daha ii bir yöntem tavsiye eden olabilirmi??:D

cnm doktor 40gun boyunca rahmın eskı halıne gelıpğ ıyıleşmesi ıcın spiral taktırma demış spiral adet halınde 3. veya 4. gunu takıyorlar ama senın hemen adet olacasgın kesın deıl ben bılmıyordum ama hemen bır saglık kuruluşuna gıdıp 3 aylık iğneler var ondan yaptırabılıyormuşsun bazı ınsanlarda yara yapıyor dıye bende duydum cogunda ıltıhaplanma oluşturuyormuş spiral ama sorun yaşamayanlarda oluyor

ben 3. ayımda adet gördüm ve adetimin 2. günüde taktırdım.birkaç ay lekelenme olur demişti doktor.benim 10 ay oldu hala adet öncesi 4-5 gün lekelenmem oluyor.geçen doktora gittim yaramamış spiral sana,çıkaralım dedi.bense çıkarmasını istemedim.bence en güvenlisi bu.fitil verdi 2 ay daha bekleyelim lekelenme geçmezse çıkaracağız dedi.doğum yapmadan önce hap kullanıyordum. o da sinir,kilo,selülit gibi birçok yan etki yaptı.lekelenmem devam ederse bilmiyorum ne yapacağım?

canım ben 7 ay önce dogum yaptım dogumdan 3 ay sonrada saglık ocagında spiral taktırdım öncelikle normal dogum yaptıysan spirali 40 gun sonra hemen takıyorlar adet gormende gerek yokmus bana ole dediler zaten artık adet gorsen bile bitsin temizlen banyo yap gel diyorlar ikinci olarak eger sende benim gibi sezeryan dogum yaptıysan 3 ay gecmeden asla takmıyorlar bende 3 ay dolana kadar 3 aylık deilde aylık iğnelerden vurdurdum onuda vurdurabilmen için emzirmiyo olman gerek bu her iki iğne içinde gecerli vurmazlar iltahaplanma falanda olmuyo merek etme normal iğneler gibi kalcadan yapılıyo ve normal hayatına devam ediyrsun yani özet olarak ben 4 aydır spiral kullanıyorum zaten seni bir ay sonra kontorole cağırğyorlar spiral normal yerdemi diye bakıyorlar zaten takıncada vajinadan kullabilecegin iltahap onleyici fitilde yazıyorlar sana onu kullanıyorsun 6 tane o kasdar sonra 10 yıl garantisi var zaten takarkende sana uzun uzun bilgi veiyorlar ayrıca bu konunun daha detaylısı dogum sonrası annelerin sorunları adlı topikte var öptum canım ha bide saglık ocagında spirali bedeva takıyorlar ozel hastaneler 100 tl den baslıyo

Ben dğum yapalı 5 ay oldu. sezeryan doğum. Doktorum 1 buçuk ay sonra gel demişti ben 2 ay sonra gittim gittiğim gün takıldı. 4 ay adet olmadım emziriyordum. Doktorum adet gördüğünde normalden biraz fazla olabilir dedi öylede oldu. ama başka bir şey olmadı. 5 senelik taktırdım . 6 ayda bir kontrole gidilmesi gerekli kontroller önemli

Back