• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğum yapanın teyzesi ne hediye alır?

merkelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
4
0
86
51
Merhaba hanımlar,
Ben ankarada yaşıyorum. Annemler izmir de. Geçen teyzemin kızı doğum yaptı izmirde, telefonda konuştuk. Annemin görmeye gitmesi gerek bu hafta ama teyze olarak -şu sıralar altın almaz- ne hediye etmesi uygun olur sizce? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

Ihtiyaci olan birşey varsa sorsun kardeşine onu alabilir ama yok soramaz ise altın yine en mantiklisi bozdurur ne ihtiyaci varsa onu alir yegeni de.. yada bebek mağazalarının birinden hediye kartına dilediği kadar para koydurabilir.

su hedıyelerı bu hedıyelerı alsın derım onlarında fıyatları bı ceyrek altın kadar zaten... para versın ıhtıyacı neyse alın dıye ya da onumuz kış... baharlık ve kışlık guzel takımlar alsın ... dogum yapan anneye kıyafet de alabılır...

bebe oto koltugu
puset
bebek arabası
bıkac cesıt kıyafet
bebege anatomık ve ortapedık ayakkabı
bebege kunye (altından)
hangı bezı kullanıyorsa sorup ondan bıkac paket
bunlar en cok işe yarayan mutlu eden hedıyeler oluyor

elınden gelıyorsa yun patık ve hırka orebılır...

Ever altin takmasi uygun bence de ama,eger aranizda mesafe varsa cok yakin degilseniz bebege hastane cikisina benzer 3lu 5li takim alabilirsiniz .. 50 tl ye var bu tur seyler.. ama bence 3-6 ay arasi olsa daha iyi. Cunku 3ay kiyafetleri 1 ay anca giyer,ama daha sonra buyume hizi yavaslayacagi icin 6aylik.seyleri 8.ayda da giyebilir..
Bi de bebek.battaniyesi fena olmaz.. :)

Valla böyle yakınsa altın düşer bence ama benım teyzeler pijama takımı getirmişti :KK53::KK53:
Ay bende onu diyecektim. Benim teyzeler düğünde dandik bir hediye tabak çanak tarzı, dogumda da dandik bir takım. .durumları da gayet iyi .ama bir teyze olarak altın takamiyorsa en azından 100 lira nakit para verebilir sadece.bebek doğduktan sonra hediyelerden çok nakit paraya da ihtiyaç duyuluyor.

Bütçe önemli aslında para vermek de mantıklı.Yanıa da meyvesuyu gibi şeyler alabilir.

Gücü neye yetiyorsa onu yapar
Teyze diye insanlar kendini neden zora soksun
İçtenlikle alınacak her hediye güzeldir

Çeyrek altın fiyatı yüksek gelirse gram altında takabilir yada nazarlik, ayetel kursi tarzı boncuklar da takabilr altın olması şartı ile

Bebeğin cinsiyeti kız ise ufak bi altın küpe,erkek ise yine aynı değerde maşallah künyeler var yada yazısız plakalı künye isim yazdırılan 100-150 tl civari bulunuyor.
En basitinden bi hediye almaya kalksa zaten 150 tl yi gözden çıkarması lazım.

Merhaba hanımlar,
Ben ankarada yaşıyorum. Annemler izmir de. Geçen teyzemin kızı doğum yaptı izmirde, telefonda konuştuk. Annemin görmeye gitmesi gerek bu hafta ama teyze olarak -şu sıralar altın almaz- ne hediye etmesi uygun olur sizce? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

İçinden gelen birşey... İlla teyze diye altın vs almak zorunda değil. Nevresim takımı olabilir mesela. English home da bebek nevresimleri gayet güzel. Mont olabilir. Kalın battaniye olabilir. Özdileğin çok güzel battaniyeli nevresim takımı var. Hem nevresim takımı aynı desende kalın battaniyesi de çıkıyor içinden. Kutusu falan da çok güzel göz dolduruyor. Bana gelince çok beğenmiştim ben. 100 TL takabilir.

Zaten yorumda da belirtmissiniz altin alamaz diye maddi durumunu zora sokmayacak bir seyler alabilir. Kiyafet olur , bir miktar para olur.

Back
X