Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yeni doğum yapan annenin bebesine ne hediye alsak?

tubutunio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;
Konuyu doığru yere mi açtım bilemiyorum ama salı günü kuzenimizin bebeği doğacak ve bebecik için herşeyi tam bir set almayı düşünüyoruz. Ama ne eşim ne de ben bilmiyoruz sette ne olması gerektiğini. Altınımız falan olacak evet ama, en iyisi işe yarayacak birşeyler almak.

Sizce bu sette neler olmalı?
Tam bir set düşünün yani herşeyi olacak birşey...

Teşekkürler şimdiden :)

zaten siz giyim seti almak istiyoruz dediğinizde size detaylı olarak gösterirler.. ama genel olarak; tulum, çıtçıtlı body, alt-üst pijama, eldiven, şapka, çorap, mendil oluyor..

hayırlı olsun bebeğiniz yerimseniben

bence o tarz bir set alacagınıza başka şekilde almanızı öneririm.eger kastteginiz hastane çıkışıysa onu zaten dogum yapacak anne birkaç tane almıştır..sizinde böyle bir set almanız onun çok işine yaramaza.birde zaten gelen tüm hediyeler tulum vs şeklinde olacak siz ileriki aylara yönelik bence alın anneni daha çok hoşuna gider..
siz hangi ayda ne giycegini düşünürek alın.atıyorum bu ayda dogum yapacaksa kış bebegi olacak gibi 9-12 ay erkek ise pantolon gömlek süveter ayakkabı şeklinde bir paket yapın.
kız ise yine 9-12 ay elbise veya etek gömlek hırka ayakkabı bere gibi bir set yapın..9-12 dememin nedeni bebekler genelde oldukları ay'ı degil daha büyügünü giyerler.9-12 iyi olur..

Hah çok güzel oldu :)
Arkadaşlar çok teşekkürler çok çok sağolun :)
Öğrenicem ben de bunlar :) Darısı da başımıza artık yarın görücez minişi... Resmen heyecan sardı :)

benim yeni bebeğim oldu, herkes kıyafet ediye getiriyor sağolsunlar tabi..
ama farklı olması açısından bence oyuncak al; fisher price vs gibi markaların oyun halıları var; 0 yaştan 1 yaşına kadar kullanıyor. yada uyku arkadaşı ninnili şeyler var..
inan bana çok daha ilgi çekip hora geçecektir...
tabi yine de sen bilirsin. Allah analı babalı büyütsün bebişlerini de inşallah..

arkadaşların yzdığı gibi oyun halısı ,oyuncak, bakım ürünü yada bebeğimin ilkleri gibi günlükler var o tarz şeyler alırsan daha makbule geçer her gelen kıyafet getiriyor aileside aldığı için bir çoğu giyilmiyor bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…