Tek yolu emmesi burnunu sıkın topuklarıni sıkın uyansn emzirin sık sıkAcil lazım cvplariniz yarına toparlama olmazsa yatmamış gerekecek
Merhaba. Once tebrik ederim. Ben de 3 gunluk anneyim. Sezeryanim çok sancili oldu. 3 gundur kendime gelemedim bir turlu. Iki gundur hiç burda ebeler de ugrasmadi ve azacik da çikan sutume sutun yok diyip goturduler kendileri beslediler. Bugun goguslerim taş gibi. Bebegimde sarilik var yarin kan tahlili yapicaz bakalim kaç çikicak. Bugun iyi bir hemşireye denk geldim. Sadece sut vericez başinda durucam dedi. Ve kendimin asla başaramayacagim istikrarla yardimla yedirdim ve bebegime yetti. Ama hala gogsum taş gibi. Diger gogsum patliycak nerdeyse. Yine emziricem geçmezse sağicam. Siz de muhakkak sağin. Asla içerde saklamayin. Sonra agrisi bir yandan, ateş bir yandan zorlar sizi. Yardiminizda bilen biri olmasi şart. Annelerimiz degil. Eğitimli biri.Bebeğim 5 günlük ve dünden beri aşırı uyku hali meme yememe var bugün doktora gittik 15 değerinde çıktı sarılık iyibesleyin dedi emmesi lazım ama uyandırma sorunu yaşıyoruz bunu yaşayıp uyandıra bilen varmı nasıl uyandırıp beslediniz . Göğüslerim emmiyir diye çok ağrıyor taş gibi
İlk günler gelen süte kolostrum denir ve çok çok kıymetlidir sakın atmayın mutlaka bebeğinize içirinMerhaba. Once tebrik ederim. Ben de 3 gunluk anneyim. Sezeryanim çok sancili oldu. 3 gundur kendime gelemedim bir turlu. Iki gundur hiç burda ebeler de ugrasmadi ve azacik da çikan sutume sutun yok diyip goturduler kendileri beslediler. Bugun goguslerim taş gibi. Bebegimde sarilik var yarin kan tahlili yapicaz bakalim kaç çikicak. Bugun iyi bir hemşireye denk geldim. Sadece sut vericez başinda durucam dedi. Ve kendimin asla başaramayacagim istikrarla yardimla yedirdim ve bebegime yetti. Ama hala gogsum taş gibi. Diger gogsum patliycak nerdeyse. Yine emziricem geçmezse sağicam. Siz de muhakkak sağin. Asla içerde saklamayin. Sonra agrisi bir yandan, ateş bir yandan zorlar sizi. Yardiminizda bilen biri olmasi şart. Annelerimiz degil. Eğitimli biri.
Sağıp kaşıkla ağzına dökün ilk bebeğim de hep uyurdu ilk günler . Uyanmayınca kaşıkla ağzına anne sütü dökerek besledik annemle 2 saatte bir öyle attı sarılığıAcil lazım cvplariniz yarına toparlama olmazsa yatmamış gerekecek
Benimki de 5 günlük. Değeri bugün 11 çıktı. Ben de uyandıramıyorum maalesef, evdekilerden yardım alıyorum. Topuklarını, burnunu falan sıkıyorlar ama ben çok sıkamıyorum, kıyamıyorum.Bebeğim 5 günlük ve dünden beri aşırı uyku hali meme yememe var bugün doktora gittik 15 değerinde çıktı sarılık iyibesleyin dedi emmesi lazım ama uyandırma sorunu yaşıyoruz bunu yaşayıp uyandıra bilen varmı nasıl uyandırıp beslediniz . Göğüslerim emmiyir diye çok ağrıyor taş gibi
Biliyorum canim ama artik 4 gunun içindeyim ve o süt eski sut olmuş oluyor. Ve o sutu bebegimin agzina damlatildiginda yuzu ekşiyor ama arkasindan gelen beyaz sütü sıkdigimda daha guzel tepki veriyor. Kolostrumu zamaninda degerlendirtmediler bana.İlk günler gelen süte kolostrum denir ve çok çok kıymetlidir sakın atmayın mutlaka bebeğinize içirin
Emzirmeden önce altını açın , öncelikle altını değişip sonrası emzirme işlemi yapınBebeğim 5 günlük ve dünden beri aşırı uyku hali meme yememe var bugün doktora gittik 15 değerinde çıktı sarılık iyibesleyin dedi emmesi lazım ama uyandırma sorunu yaşıyoruz bunu yaşayıp uyandıra bilen varmı nasıl uyandırıp beslediniz . Göğüslerim emmiyir diye çok ağrıyor taş gibi
Gogusleroniz tas gibi oldukca bebek memeyi tutamaz, gergin gelir, o kucucuk agzina siksitiramaz :) once biraz sagin, bebege oyle tutturun. Oyle olunca hem bebek ilk sulu sutu degil son yagli sutu daha cok alir. Mochi gibi bir sey kullanabilirsiniz bir meme emilirken digeri yumusasin diye. Fazla pompa da kullanmanizi tavsiye etmem, memeleri bosaltirsaniz tekrar dolarlar, fazla sut uretimi de sizin icin sikinti.Bebeğim 5 günlük ve dünden beri aşırı uyku hali meme yememe var bugün doktora gittik 15 değerinde çıktı sarılık iyibesleyin dedi emmesi lazım ama uyandırma sorunu yaşıyoruz bunu yaşayıp uyandıra bilen varmı nasıl uyandırıp beslediniz . Göğüslerim emmiyir diye çok ağrıyor taş gibi
Emmeyle geçer mi artarsa peki . Yani bidaha getirin bakarız dediler değere ama kan almaları çok zor oluyor kiyamiyorumTek yolu emmesi burnunu sıkın topuklarıni sıkın uyansn emzirin sık sık
Tsklr dizinde hayırlı olsun. Acaba baktılar mi sizin değer kaç emmeyle azalıyor mu . Evet sagmaya çalıştım uyandırmaya çalışıp veriyorum az az inşallah duzelirlerMerhaba. Once tebrik ederim. Ben de 3 gunluk anneyim. Sezeryanim çok sancili oldu. 3 gundur kendime gelemedim bir turlu. Iki gundur hiç burda ebeler de ugrasmadi ve azacik da çikan sutume sutun yok diyip goturduler kendileri beslediler. Bugun goguslerim taş gibi. Bebegimde sarilik var yarin kan tahlili yapicaz bakalim kaç çikicak. Bugun iyi bir hemşireye denk geldim. Sadece sut vericez başinda durucam dedi. Ve kendimin asla başaramayacagim istikrarla yardimla yedirdim ve bebegime yetti. Ama hala gogsum taş gibi. Diger gogsum patliycak nerdeyse. Yine emziricem geçmezse sağicam. Siz de muhakkak sağin. Asla içerde saklamayin. Sonra agrisi bir yandan, ateş bir yandan zorlar sizi. Yardiminizda bilen biri olmasi şart. Annelerimiz degil. Eğitimli biri.
İnanın o kadar çok şey deniyoruz ki banamisin demiyor uyanmiyo çok zorluyor zorla kalkiyorBurnuna dokunun saçınızla gıdıklar gibi yapın aranma refleksi oluyormus yenidoğanda
Aynen aynen hiç atmadım hep veriyorum sadece çok şişti emmiyir diye biraz sağıp kaldırdım bı ense iyi olacak ama ememiyor uyku hali hepİlk günler gelen süte kolostrum denir ve çok çok kıymetlidir sakın atmayın mutlaka bebeğinize içirin
Peki uykuda nasıl ictiki uykuda yutmuyor ağzından atiyorSağıp kaşıkla ağzına dökün ilk bebeğim de hep uyurdu ilk günler . Uyanmayınca kaşıkla ağzına anne sütü dökerek besledik annemle 2 saatte bir öyle attı sarılığı
Yaa bizde öyle bende kıyamıyorum ve bizim sinirdaymis hastaneye yatma sınırı artık o yüzden çok korkuyorum ilk çocuğumda da bı kerede çıktı ve yattı hastanede aynı seyleri yaşamak istemiyorumBenimki de 5 günlük. Değeri bugün 11 çıktı. Ben de uyandıramıyorum maalesef, evdekilerden yardım alıyorum. Topuklarını, burnunu falan sıkıyorlar ama ben çok sıkamıyorum, kıyamıyorum.
Bizde soyuyoruz altını açıyoruz uyansın diye ama çok zor kalkıyor ya çoğu zaman kalkmiyorKis ortasi sarilik olan kizimi bezine kadar soyardik. Hatta saniyelik balkona cikarirdik uyansin diye Sarilik beslenme ardindan idrar ile atilir. Bol bol besleyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?