Normal değil, yatış vermeleri lazım. Doktor görmüyor mu çocuğu? 14 üzeri yatış oluyordu bizim hastanede hep9. Günde topuktan kan alındı, 16 idi bugün tekrar kan alındı 35 çıktı. Aletle ölçüyorlar 14 çıkıyor. Şuan tekrar koldan kan alındı. Alette 14 kanda 35 çıkması normal mi anlamıyorum. Yeni sonuç 3 saate çıkacak.
Bir de o aletli ölçüme sakın güvenmeyin, 12 üstünü hep standart gösteriyor, olcemiyor yani. En kesin sonuç kan ölçümü9. Günde topuktan kan alındı, 16 idi bugün tekrar kan alındı 35 çıktı. Aletle ölçüyorlar 14 çıkıyor. Şuan tekrar koldan kan alındı. Alette 14 kanda 35 çıkması normal mi anlamıyorum. Yeni sonuç 3 saate çıkacak.
Bol bol emzirin, süt gelmiyorsa veya uyanmiyorsa mama verin.3 gün önce 16,83 çıkmıştı yatış filan vermediler. Şimdi yeni sonuçlaeı bekliyoruz çok kötüyüm
Hastaneye güvenmeyin, labaratuvar da sıkıntı olabilir. Varsa 2.bir yere, başka hastaneye daha başvurun ölçüm isteyinŞimdi sonuç geldi 18,73 çıktı Allahım 38 nere 18 nere.
Kaç günlük bebeğiniz, bir de kilosu ve doğum haftası önemli.Kan uyuşmazlığı var mıydı?3 gün önce 16,83 çıkmıştı yatış filan vermediler. Şimdi yeni sonuçlaeı bekliyoruz çok kötüyüm
Kaç günlük bebeğiniz , bir de kaç kilo?Şimdi fototerapi alacak dediler ama hastane 50.000 TL istiyor. Bu ğcreti istemeye hakları var mı?
Özel hastaneler ister. Devlet Hastanesi'nde ücretsiz oluyor. Özel Sigortanız varsa da ödemeyebilirsiniz özelde12 günlük 3.100 kg
Prematüre mi? Başka faktörler de varsa 12 günlük bebek 18 değerle bir kaç saat fototerapi alır. Ama korkulacak bir değer değil. Doktorunuza güvenin12 günlük 3.100 kg
Özeller ister, devlete gitseniz Sarılık yüksek olduğu için hemen alırlar ama yoğun bakıma alırlar diye biliyorum.Şimdi fototerapi alacak dediler ama hastane 50.000 TL istiyor. Bu ğcreti istemeye hakları var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?