Tabikide öğrenicem bende gidip hemen vurdurmuycam heralde yarın hastane randevumuz var orda doktora da soracağım zaten burda biligisi olan varımdır diye sormak istedim sadeceasinin adini ogrenip uzun uzun arastirin da oyle yaptirin. boyle "ozel asi" diye bilmediğiniz seyleri oneriyle cocugunuza enjekte ettirmeyin. adi neymis, icerigi neymis...
Sağlık ocağındaki doktor öyle söyledi ama neyse yarın zaten doktor randevumuz var doktordan öğrenirim teşekkürlerEvet yukarda da yazmıştım. Doktor kontrolüne gidiyor musunuz. Doktor söylemedi mi
Ben de 2 kere rota ve 1 menenjit yaptırdımRota ve menenjit aşısını diyorsunuz muhtemelen. Ben yaptırdım hepsini. Rota virüsü kaparsa sıkıntı kusma ishal hastanede yatabilir ağır seyreden bi hastalık. Menenjit zaten beyinde hasar bırakabilen hastalık. Riske girmedim ben yaptırdım menenjitin 2 türünü de
Çok teşekkürler yarın doktor kontrolümüz var zaten ama korktum açıkçası o yüzden Burda konu açmak istedim bilen vardır diye :))Tamam işte o rotavirüsü oluyor
Geç kalmadınız
Eczaneden alın en son 1700 kğsürdü sanki
İsterseniz kendiniz içirin isterseniz sağlık ocağında içirin hani içinize sinmezse.
Küçük bi tüp zaten bebeğin ağzına verin o şapur şupur yutar
3. Ay ve 5.ay rota virüsü aşısı
Hem bu aylarda devlet aşısı da yok iyi olur üst üste gelmez
asinin adini ogrenip uzun uzun arastirin da oyle yaptirin. boyle "ozel asi" diye bilmediğiniz seyleri oneriyle cocugunuza enjekte ettirmeyin. adi neymis, icerigi neymis.
Hadi ya gerçekten mi bende hemen şimdi vurduracaktım bakmadan bi siz biliyorsunuz herseyi heralde sorucam doktora yarın randevumuz var zaten sadece burda biligisi olan varmı diye konu açtımasinin adini ogrenip uzun uzun arastirin da oyle yaptirin. boyle "ozel asi" diye bilmediğiniz seyleri oneriyle cocugunuza enjekte ettirmeyin. adi neymis, icerigi neymis...
Bexsero ve nimenrix. Yazdığı nimenrix tirBen de 2 kere rota ve 1 menenjit yaptırdım
Geçen hafta doktor randevumuzda menenjitin diğerini yapicaz Aralık da dedi not aliyordum almayın ben vericem kağıda yazıp dedi
Yazdı ama verdiği evraklarda cikmadi koymamış galiba
Arıyorum kan tahlili çinko tahlili yaptırdım saçları kısa cinkoya da bakalim dedi
Çinko düşük gelmis
Salı sözde aricakti Arıyorum doktor yogunmus servisteymis sekreteri sürekli aynı şeyi söylüyor bir de öze hastahane
Çinko için ilaç söyler bir de memenjiti sorucam ulasabilirsem
Sizinkinin adı neydi menenjit asisinin
Bexsero 1 benim yaptırdığım
Bexsero kac adet yaptırdınızBexsero ve nimenrix. Yazdığı nimenrix tir
Zaten 2 tane rota aşısı markası var. Biri 2 doz biri 3 doz. Genelde 2 doz olan veriliyor. Yani içerik okumaya bakacaksak devletin vurduğu aşıların içeriği berbat halde onları sorgulamak gerekiyor başta.Sağlık ocağındaki doktor öyle söyledi ama neyse yarın zaten doktor randevumuz var doktordan öğrenirim teşekkürler
Bexsero kac adet yaptırdınız
Evet nimenrix demişti
6.5 aylık şimdi kızım
Bexsero 1 dozu 1 ekimde yaptirmistim
Teşekkür ederimBexsero 5-7-13 (3 doz)
Nimenrix 7-13 (2 doz) bu aylarda yaptırdık
Benim kızın aşılarda ateşi hiç olmadı. Bexsero çok yapıyor dediler onda da olmadı 5.ayda. O yüzden 7 de nimenrix e başladık ikisi bir yapıldı. Sorun olmadı.Teşekkür ederim
Biz o zaman 15 Aralık gibi bexsero 2. Dozu ve nimenrix 1 dozu yaptircaz
Ayni gün yapıyorlar mi bexsero ve nimenrix asisini?
Teşekkür ederimBenim kızın aşılarda ateşi hiç olmadı. Bexsero çok yapıyor dediler onda da olmadı 5.ayda. O yüzden 7 de nimenrix e başladık ikisi bir yapıldı. Sorun olmadı.