Yeni doğan bebeklerini öldüren evli çifte ömürboyu hapis

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Eskişehir’de evinin tuvaletinde doğurduğu erkek bebeğini 8 yerinden bıçaklayıp öldürerek, poşete koyup boş araziye attığı iddiasıyla yargılanan evli 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Sibel Uysal ömürboyu, bebeğin babası eşi 34 yaşındaki Eren Uysal ise ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.
Sitene Ekle

Yeni doğan bebeklerini öldüren evli çifte ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı. Olay Eskişehir merkez Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde 25 Nisan 2015 tarihinde meydana geldi. Odun toplamaya çıkan 3 genç, boş arazide poşet içerisinde bebek cesedi buldu. Kadın eteğine ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulmuş cesette 2’si boğazda olmak üzere toplam 8 kesi izine rastlandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri bebek cesedine sarılı olan kadın eteğinin üzerindeki barkottan İstanbul’daki üretici firmayı belirledi. Barkottaki seri numarasından eteğin Eskişehir’deki bir şirkete gönderildiği, bu şirketten de Tepebaşı Belediyesi’nin dar gelirli kişilere dağıtılmak üzere satın aldığını belirleyen polisler, belediyeden giysi yardımı alanlardan evli 2 çocuk annesi Sibel Uysal’ı gözaltına aldı. Bebeği kendisinin boş araziye atığını itiraf eden Sibel Uysal ile eşi Eren Uysal, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BEBEĞİ ALDIRMASINI İSTEMİŞ

İddiaya göre maddi durumu iyi olmayan Eren Uysal, eşinin 3’üncü çocuğa hamile olduğunu öğrenince bebeği aldırmasını istedi. Ancak eşi Sibel Uysal buna yanaşmadı. Bebeğin doğması üzerine de Eren Uysal’ın baskısıyla çift bebeği bıçaklayarak öldürüp, poşete koyarak boş araziye attı.

’ANNELER GÜNÜNÜ ÇOCUKLARIMLA GEÇİRMEK İSTİYORUM’

Sibel ve Eren Uysal çiftinin yargılanmasına 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sibel Uysal ile eşi Eren Uysal katıldı.Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Sibel Uysal doğum yapıncaya kadar hamile olduğunu bilmediğini, tuvaletteyken doğum yaptığını söyledi. Sibel Uysal kendisinin suçsuz olduğunu, eşi Eren Uysal’ın bebeği öldürdüğünü öne sürdü. Sibel Uysal savunmasında, "Tek suçum hamile olduğumu bilmememdi. Diğer çocuklarıma bugüne kadar çok iyi baktım. Onları hiç ihmal etmedim. Anneler Günü’nü çocuklarımla geçirmek istiyorum" dedi.

BABA: İFTİRA ATIYOR

Eren Uysal ise, "Bu suçu ben işlemedim. Olayı polislerden öğrendim ve olaydan haberim yoktu. Eşime boşanma davası açtım. Bu nedenle bana iftira atıyor. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.2’nci Ağır Ceza Mahkeme heyeti anne Sibel Uysal’ı ’yeni doğan bebeğini öldürmek’ suçundan önce ağırlaştırılmış ömürboyu cezasına çarptırdı. Eşinin de olayla ilgisinin olduğunu ortaya çıkarması nedeniyle cezayı ömür boyu hapse indiren mahkeme, baba Eren Uysal ise ’yeni doğan bebeğini öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırdı.

http://www.milliyet.com.tr/yeni-dogan-bebeklerini-olduren-gundem-2239839/

İnanmıyorum kanım çekildi. İnsanlık ne zamandan beri ruh hastası olmak konusunda bu kadar çağ atladı ! Çocuğu olmayanlara ver , yurda ver bu nasıl bir vahşettir. Annesin sen, insansın, hayvanlar bile senin yaptığını yapmaz !

ufacık bebek o ya sekiz yerinden bıcaklamak ne demek nasıl bir insafsızlık nasıl vicdansızlıktır..diger cocukları ufaksa anlamaz ama buyudukten sonra yuzlerine bakmaz bunların

Hayretler içerisinde okuyorum böyle haberleri...
Bilmem , nereye gidiyo bu insanlık.!
5 ay önce oğlumu kaybettim...
Ciğerim yanıyo, nasıl kıyarsın sen o can'a!!
Nasıl bir vicdanınız var sizin!
Kalan 2 çocuğun da devlet kontrolüne alınması gerekir!
Böyle canilerin sevişmesi yasaklanmalı!

Anneler günü demiş bir de mahluk! Anne misin sen de anneler günü sayıklıyorsun ?! Minicik ya minicik şeye nasıl kıydın nasıl merhamet duymadın bu nasıl bir vahşet

El kadar bebeğe 8 bıçak darbesi indirme bayağı vahşice hisse giriyor ya.
Küçücük şey zaten, koca insan 8 darbeyle ölürken, minicik bedene 8 bıçak...

Aahhh icim ciz etti o melege cok kotu oldum ben yaa
Allahimm goruyosun bunlarii sen iyi bilirsin ne yapman gerektigini..
Nasil kiyabiliyolar bu vahseti minicik bi melege nasil yapabiliyolar aklim almiyo

başın sağolsun canım, ne denir bilemiyorum

Bu is icinde baska bir is var.

Cocuk baskasindan miydi acaba? Gayrimesru felan?

Ne olursa olsun o kucucuk bebege nasil kiymis vicdansizlar?

Icim sizladi. Allah islah etsin boylelerini.

Bunlar insan olamaz hayvanda olamaz çünkü hayvanda bile nasıl muhafaza ediyor yavrusunu, ver devlete gitsin böyle canice vahşice işler yapıyorsunuz yazıklar olsun size ...

Bebeği istemiyor diye öldürmesi tuhaf değil mi? Pekala yurda, cami avlusuna ne bileyim envai çeşit yere bırakabilirdi bebeği.

Başka bir şey var. Bebek başkasından mıydı acaba?

Her ne sebeple olursa olsun insan vasfını taşıyan hangi insan bunu yapabilir? Allah bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…