Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim 5 günlük ama sanırım sarılık oluyor. bunun için ne yapmalıyım ? çok tedirginim ...
bebeğim 5 günlük ama sanırım sarılık oluyor. bunun için ne yapmalıyım ? çok tedirginim ...
sık sık emzir, kaynatılmış ılıtılmış suya şeker ekle ara ara birkaç kaşık içir, ben bunu doktora sorduğumda bir faydası olucanı sanmam ama verme de demem dedi. benim kzım ışık tedavisi görmedi 15'ti değeri. ama 15te bile çok etkilenmişti. güneş gören veya bol ışık alan yerde bulundur, uyuyunca üzerine sarı yazma ört.
bir arkadaşım sumak suyuyla sarılığın hemen geçtiğini söylemişti. ben sonradan duyduğum için uygulamadım. ama kendisi uygulamış ve geçmiş öyle demişti.
kaynak suya bir miktar sumak atıp bir saat filan bekletip o suyu pamukla bebeğinin heryerine sür.
valla bu anlattıklarım özelliklede şekerli su çoğunuza kocakarı tarifi gelebilir ama kendi deneyimim şekerli su ve aydınlık odada hatta güneş ışığın altında yatırmakla şifa buldu kızım. tabi saatlerce güneşin altında tutulmayacak. ben odanın güneş alan yerine yatırıyordum tabi 5 dakika filan. sonra güneş alan yerin hemen yayındaki aydınlık gölgede uyutuyordum.
Allah acil şifa versin cnm
Biz de yaklaşık 1,5 ay uğraştık sarılıkla.Güneşe yatırma,sarı örtü vs hiçbişey işe yaramadı.Şekerli su verenleri okuyorum sakın verme minicik bebeğe şekerli su falan.Bol bol emzir.Kilo almaya başlayınca zaten düşecek değer.Bizim değer 18'e kadar çıkmıştı.3 kere fototerapiye girdi kuzum.2 günde bir doktordaydık kanına baktırmak için.Endişelenme artık eskisi gibi değil.Doktor kontrolünde olduktan sonra öyle beyinde hasar bırakma falan yok.Bir an önce iyileşir inşallah bebişin.