yenI doğan bebeklerde kakada kan

aileseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
4
0
1
40
Merhaba arkadaşlar. .
oglumuz dünyaya geleri yaklaşık 45 gün oldu.. 10-15gundur kakasında sumuksu sekilde kan farkettim. . Hemen doktorumuzu aradım, kakasini zor yapıyor olduğundan olabilir dedi ama devam edince Turgut Özal üniversite hastanesinde Prof süleyman kalman beye gittik tahlil istedi ve benim süt ürünleri tüketmememi söyledi
oğlumuzun büyük ihtimalle inek süt alerjisi varmış. .
öneriniz? ??

Benim de 7 aylık bebeğimde süt alerjisi var İlk aylarda yüzünde kırmızılıklar vardı bir kere kan görmüştüm ondan dolayı anne sütü aldığı için sadece benim inek sütü tüketmemi istedi doktor. Sonra mamaya başlamamız gerekti keçi sütü bazlı golden goat kullandık. Ek gıdaya geçince de keçi sütünden yoğurt ve peynir mayalıyorum. İki ay önce geçmeyen pişiklerinden dolayı doktorumuz golden goatın alerji yapmış olabileceğini dğşünerek aptamil ha(alerjik mama)ya geçmemizi istedi. Ancak o mamadan sonra herşey daha berbat oldu kanlı kakalar vs. en sonunda rapor çıkartıldı ve pregomine geçtik rahatız Allaha şükür. Bizim macera böyle işte

Yarın tekrar tahlil vercez bakalım. . Şu an sıkıntı bana Hamdolsun:) süt ürünleri hayatımın her alanindaydi alışmk zor olcak ama bebeğim için katlancaz. .
siz emzirirken keçi sütü tuketebiliyormuydunuz

Evet keçi sütü, yoğurdu, peyniri tükettim ben. Ama bazı çocuklar keçi sütüne de tepki veriyormuş, ben tükettim bizimki vermedi. Siz alerji testi mi yaptırdınız, ne tahlili verdiniz? Bizden bu konuyla ilgili tahlil istenmedi hiç alerji teşhisini de klinik bulgularla koydu.

EveT kakada gizli kan yine pozitif çıktı yani 1 ay daha ben tamamen keşke süt ürünlerini. ..
siz ne testi yaptirmistiniz?

biz alerji testi yaptırmadık. bebekte görülen belirtilerden yola çıkılarak alerji kararına varıldı. bebeklerde alerji testi çok doğru sonuç vermiyormuş

Benimde bebeğim 6 aylık kaç aydır aynı problemden dolayı keçi peyniri tüketiyorum bunun bi tedavisi yokmu yani çocuğum hep keçi sütü ürünleriylemi beslenicek emzirdiğim için hiç bişey yiyemez oldum

Back
X