Yeni doğan bebek beşiğinde yok

Ama ne yalan soyleyim başlığı görünce bir korktum, biri doğum yapmış ama bebeğe bir şey olmuş, odadaki beşik boş kalmış diye.
Bende annem anlatınca çok korktum. Ben nasıl bi bebekmişim başıma bi şey mi geldi acaba falan diye. Ama söyledikleriniz farklı bakmamı sağladı. Dediğiniz gibi muhtemelen. Uykusuzluk yorgunluk yoğun hisler

Rabbim size de; dileyen her kadina da yasatsin anneligi.

Gebelikte basliyor evham durumu. Kime sorsam omur boyu devam edecegini soyluyor.

Yine de; yeryuzundeki her seyin sukru gibi bir his.

Rabbim tez zamanda yuvanizi, kucaginizi senlendirsin.

Bende annem anlatınca çok korktum. Ben nasıl bi bebekmişim başıma bi şey mi geldi acaba falan diye. Ama söyledikleriniz farklı bakmamı sağladı. Dediğiniz gibi muhtemelen. Uykusuzluk yorgunluk yoğun hisler
Hayır ben paranormal bir şey düşünmedim. Üstü kapalı yazmaya çalıştım ama anlaşılmamış.
Başlığı okuyunca biri doğum yapmış ama bebek ölmüş sandım. O sebeple korktum.

Bu mümkün değil, 1-2 aylık bebek sağa sola dönemez.
Yoo gayet mümkün.
Benim çocuklarım düştü koltuktan.
Herkes olamaz diyordu, oldu.
Ayrıca beşiğin içinde de hiçbir zaman koyduğum yerde bulamadım, sürünerek geri geri doğduklarından itibaren yer değiştirirlerdi.

Konu sahibi, düşmüşsünüz.
Hokup pokus değildir elbette.

Eski kayınvalideminde başına gelmiş bu

Ben de okurken çok korktum okuyunca konuyu daha bir korktum saat 12 ye geliyor daha da yorum okumadan kaçıyurum
Kız korkacak bir şey yok. Öğrencilik zamanlarımda hem okuyup hem çalıştığım için çok uykusuz kalıyordum. Uykusuzluk insanı mahvediyor. Bir gün işten çıkmış derse gidecekken yarım saat zamanım var diye eve uğrayayım dedim. Kendimi bir anda evimin olduğu binadan çıkarken buldum. O yarım saat geçmiş ben eve girip kitaplarımı almışım çıkmışım falan ama hiç hatırlamıyorum. Hala da hatırlamam.

Bence de annesi uykusuzluktan hatırlamıyor dimi okurken bi ürktüm

uykusuzluk neler yaptırıyor insana hey gidi hey. birkaç gün önce 9 aylık kızımı yedirdim temizledim vakti gelince uyuttum. uykum kaçtığı için salona geçtim uyuya kalmışım. kızım da önümde oyuncaklarıyla oynuyormuş annem yemek yapıyor. uyandım, anne kızım nerde dedim. e sen uyutmadın mı dedi. yooo demin burda önümdeydi oyuncaklarıyla oynuyordu dedim. ne diyosun sen çocuk beşiğinde değil mi dediği an yerimden nasıl fırladım hatırlamıyorum.

kızım bi de balkonu çok sever emekleye emekleye balkona gider anında oraya çıktım. baktım yok düştü sandım başladım çığlık kıyamet ağlamaya annemi duymuyorum bile.

annem de zavallım öyle korktu ki o halimden beni çeke çeke beşiğin yanına götürdü kız burda diye. kızımı görür görmez yığılıp kaldım olduğum yere gerisini hatırlamıyorum bayılmışım.

meğer rüyamda görmüşüm kızımın önümde oynadığını o aslında beşiğindeymiş. uykusuzluk çok fena çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…