- 27 Aralık 2014
- 44
- 12
- 98
- 28
- Konu Sahibi lacostekokusu
-
Bence anneniz epeyce uykusuz kalmış o dönem.Merhaba hanımlar
Bir şeyi çok merak ediyorum. Belki sizlerde benzer bi şey yaşamış ya da duymuşsunuzdur. Annemin anlattığına göre ben daha 1 yada 2 aylıkken uyutulduğum odada ortadan kayboluyorum. Evde kimse yokken annem tabi çok korkuyor. Telaşla etrafı arıyor ve beni beşiğin altında buluyor. Beşiğin çok yüksek olduğunuda belirtmek istiyorum merakım neden olduğu ve kimsenin bu veya benzeri bi şey yaşayıp yaşamadığı hakkında
Olabilir bilmiyorum belkideBence anneniz epeyce uykusuz kalmış o dönem.
Evet genelde bu tarz hikayeler az da olsa etrafta dönüyor merak ettim benzerini yaşayan var mı falan diyeŞeytan aldı götürdü satamadan getirdi demek40 yıl sonra bunu mu sorguladınız
Evet genelde bu tarz hikayeler az da olsa etrafta dönüyor merak ettim benzerini yaşayan var mı falan diyŞeytan aldı götürdü satamadan getirdi demek40 yıl sonra bunu mu sorguladınız
Çok mDoğum yapan lohusalar zaten paranoyak durumdalar daha fazlasına gerek var mı sizce?
Çok mantıklı kesinlikle böyle bi şey olabilirDoğum yapan lohusalar zaten paranoyak durumdalar daha fazlasına gerek var mı sizce?
Aa demek ki annelik hissettiriyo bu tarz şeyleri... Dedikleri gibi yorgunluk lohusalık falan mantıklıOglum dogdugunda bikac aylikti.Emzirmisim yerine koymusum sonra esime cocuk nerde demisim.Esim cocugu uykuda ezdi kafayi atlatti zannetmis beni.Bi telasla kalkmis besige bakmis cocuk besikteymis.Sabah kendisinden dinledim.Uykusuzluk halisilasyon gormeye sebep oluyo yeni annelerde.
Aa demek ki annelik hissettiriyo bu tarz şeyleri... Dedikleri gibi yorgunluk lohusalık falan mantıklı
Zaten terelellisin dimiGece gece tövbe yarabbim
O da bir sey mi; gece uyanip emzirdigim, kucagimdaki oglumu bulamadigim icin aglamistim. Esim durttu de ayildim.
İste bunlar hep lohusalik.
O da bir sey mi; gece uyanip emzirdigim, kucagimdaki oglumu bulamadigim icin aglamistim. Esim durttu de ayildim.
İste bunlar hep lohusalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?