Yeni doğan bebek beşiğinde yok

lacostekokusu

seviyorum
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
44
12
98
28
Merhaba hanımlar
Bir şeyi çok merak ediyorum. Belki sizlerde benzer bi şey yaşamış ya da duymuşsunuzdur. Annemin anlattığına göre ben daha 1 yada 2 aylıkken uyutulduğum odada ortadan kayboluyorum. Evde kimse yokken annem tabi çok korkuyor. Telaşla etrafı arıyor ve beni beşiğin altında buluyor. Beşiğin çok yüksek olduğunuda belirtmek istiyorum merakım neden olduğu ve kimsenin bu veya benzeri bi şey yaşayıp yaşamadığı hakkında

Merhaba hanımlar
Bir şeyi çok merak ediyorum. Belki sizlerde benzer bi şey yaşamış ya da duymuşsunuzdur. Annemin anlattığına göre ben daha 1 yada 2 aylıkken uyutulduğum odada ortadan kayboluyorum. Evde kimse yokken annem tabi çok korkuyor. Telaşla etrafı arıyor ve beni beşiğin altında buluyor. Beşiğin çok yüksek olduğunuda belirtmek istiyorum merakım neden olduğu ve kimsenin bu veya benzeri bi şey yaşayıp yaşamadığı hakkında
Bence anneniz epeyce uykusuz kalmış o dönem.

Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi demek :işsiz: 40 yıl sonra bunu mu sorguladınız
Evet genelde bu tarz hikayeler az da olsa etrafta dönüyor merak ettim benzerini yaşayan var mı falan diy
Doğum yapan lohusalar zaten paranoyak durumdalar daha fazlasına gerek var mı sizce?
Çok m
Doğum yapan lohusalar zaten paranoyak durumdalar daha fazlasına gerek var mı sizce?
Çok mantıklı kesinlikle böyle bi şey olabilir

Oglum dogdugunda bikac aylikti.Emzirmisim yerine koymusum sonra esime cocuk nerde demisim.Esim cocugu uykuda ezdi kafayi atlatti zannetmis beni.Bi telasla kalkmis besige bakmis cocuk besikteymis.Sabah kendisinden dinledim.Uykusuzluk halisilasyon gormeye sebep oluyo yeni annelerde.
Aa demek ki annelik hissettiriyo bu tarz şeyleri... Dedikleri gibi yorgunluk lohusalık falan mantıklı

O da bir sey mi; gece uyanip emzirdigim, kucagimdaki oglumu bulamadigim icin aglamistim. Esim durttu de ayildim.

İste bunlar hep lohusalik.😯

O da bir sey mi; gece uyanip emzirdigim, kucagimdaki oglumu bulamadigim icin aglamistim. Esim durttu de ayildim.

İste bunlar hep lohusalik.
😯😯 Ayy ne zor şeymiş annelik Rabbim ödül vermiş cenneti ayaklarınıxın altına koyarak. İnşallah bana da nasip olur. Demek ki annemin gerçekleşmesinden çok korktuğu bi hikayeydi belkide onu gerçeksandı bebeği kaybetme korkusu ortak bi korku anlaşıllan

İlk zamanlar emzirip anneme verdim bebeği ağlayınca getirirsin dedim. 2 saat sonraya da alarm kurdum uyur kalırım diye. Alarm çalmış ben kalkıp sessizce annemin yanından bebeği almışım ve bunların hiçbirinden haberim yok neyse ki annem görmüş yoksa annem bi bakacak bebek yok bana sorsa ben almadım derim çünkü yaptığımdan haberim yok. Yani uykusuzluk insana böyle şeyler yaptırıyor ve haberin bile olmuyor öyle bişi yaşamış olabilir

Back