Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç mesela ateşi. ateşin küçük bebeklerde iyi olmadığını biliyorum. ateş olduğuna emin misiniz. çok kalın giydiriyor olabilirmisinizMerhaba arkadaslar.benim bebegim 23gunluk.iki haftadir atesi var.bi yukselip bi dusuyor.aranizda bu durumu yasayan oldu mu?doktor net bi sey soylemiyor.
şimdi kaç aylık bebeginizHer bebek kendine hastir ancak minikler gece gunduz ayrimi yapamadiklari icin biraz bizim yonlendirmemiz de gerekiyor.
Cok kati olmamak sarti ile bebeginizi her gece ayni saatlerde uykuya goturmeye calisin. Mesela ben 11, 11bucuk arasi emzirip gazini alip altini acip yatagina yatiriyorum yaninda duruyorum. Arada huysuzlanirsa kucagima alip oksayip tekrar yatiriyorum ya da emzik veriyorum. Bu arada yatak odasinin isigi hep los, mumkun oldugunca o saatlerde ve gece uyandiginda konusmamaya ya da yumusak kisik bir tonla konusmaya calisiyorum. Cok gerekmedikce altini acmiyorum ki artik neredeyse sabaha kadar alt acmiyoruz cunku genelde sabah uyaninca yapiyor. Yaklasik 20 gunlukken bunlara dikkat etmeye basladm ve kizim gun gectikce buna alisti (tabii ki aglatip strese sokmadim hic) esik yontemi ile onu zorlamadan yavas yavas yaptigim bir seydi bu birden degil. Bir ay gecti, rabbim nazarlardan korusun gece bana uyuma firsati veriyor. En onemlisi kizimin yatagini artik tanidigini dusunuyorum, yataga yatirdigimda sakinlesip kisa surede uykuya daliyor, baska yerde yattiginda olan bir sey degil bu. Hepinize kolaylik dliyorum guzel bebislerinizle tatli uykulariniz olsun insallah.
şimdi kaç aylık bebeginiz
maşallah .uyku düzeni çok önemli2 aylik olmak uzere