O ozge__ Guru Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 428 0 296 Edirne 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge__ #1 merhaba kızlar bebeğim 3haftalık ve grip oldu dr korkulacak bişi yok dedi ama burun akıntısı sapsarı ve cok rahatsız ediyor bebeğimi.. size sorum bunu yaşayanlar nasıl evde tedavi ettiniz??
merhaba kızlar bebeğim 3haftalık ve grip oldu dr korkulacak bişi yok dedi ama burun akıntısı sapsarı ve cok rahatsız ediyor bebeğimi.. size sorum bunu yaşayanlar nasıl evde tedavi ettiniz??
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 498 47 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge__ #2 denizz suyu veryorlar bebeklere burun damlası şeklinde en önemlisi burnunu sürekli açık tutmanız..
M melikesurucu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 127 0 66 Erzurum 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge__ #3 deniz suyu ve burun aspiratörü ile burnunu sürekli temizle yan yatır rahat nefes almasını sağla sık sık emzir
deniz suyu ve burun aspiratörü ile burnunu sürekli temizle yan yatır rahat nefes almasını sağla sık sık emzir
O ozge__ Guru Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 428 0 296 Edirne 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge__ #4 bunların hepsini yapıyorum artı olarak ıhlamur ve ya rezenede veriyorum ama bunların dışında yapılıcak bişi yok herhalde
bunların hepsini yapıyorum artı olarak ıhlamur ve ya rezenede veriyorum ama bunların dışında yapılıcak bişi yok herhalde
M melikesurucu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 127 0 66 Erzurum 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge__ #5 üşütmeden ılık bir duş aldırırsan mikrobundan temizlenir genizleri açlır hem rahatlarr yattığı odada ısıtıcıyı yakıp hızlıca yıka giydir sar düzelirr
üşütmeden ılık bir duş aldırırsan mikrobundan temizlenir genizleri açlır hem rahatlarr yattığı odada ısıtıcıyı yakıp hızlıca yıka giydir sar düzelirr