• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?

önerilen sitelerden çizelgemi yapiyorum ama çizelge çubuguma yapistirinca kabul olmuyor neden olabilir acaba???çizelge yapilan sitelerdemi sorun var bir bilgisi olan varmi???

hep hata veriyor kabul etmiyor yaptigim çizelgeleri bir duzenleme sart sanirim bu bolumde...sitelerde degisiklik olmus olabilir...

arkadaşlar ben de çok uğraşmıştım ama bi türlü olmuyordu çizelge sonunda nerde yanlış yaptığımı buldum ve bulana kadar kafatyı yemiştim bende.hiç biyerde de açık açık yazmamışlar.size faydam olsun en azından.
şimdi daisypath den bir çizelge yaptınız diyelim.herşey bitti en son linki alıp foruma yapıştırma kısmına geldiniz.orda en üstteki "for websites" yanındaki "ımage url" kısmına tıklıyorsunuz.altta kopyalamanız gereken link değişiyor ve siz de onu alıp kullanıcı ayarlarındaki çizelge alanına yapıştırıyorsunuz.takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım :34:

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

ya daisypath tan yaptım ama 2012 yazamıyorum devamlı 2013 e atıyoooo

kızlar ben bir çizelge yaratmak istiyorum kilo almak için yardım edebilirmisiniz?

2 günden bu yana deniyorum yapmadığım kalmadı yine de yapamadım lütfeeeeen yardım edin sırtımdan ateş çıkıyor sıkıntıdan

Back