yeni(cipli)pasaportlar kaç günde çıkıyor?....

Ben yaklaşık bir ay önce çıkarttım. Bütün belgelerini hazırlayıp, randevu alarak gidip teslim ediyorsun. Fakat her yer randevulu çalışmıyor. Perşembe günü teslim etmiştim belgelerimi. Pazar günü sms le pasaportumun hazırlanıp postaya verildiği söylendi. Salı günü de teslim aldım. Yani bir kaç gün içinde elinde oluyor.

Ben yaklaşık bir ay önce çıkarttım. Bütün belgelerini hazırlayıp, randevu alarak gidip teslim ediyorsun. Fakat her yer randevulu çalışmıyor. Perşembe günü teslim etmiştim belgelerimi. Pazar günü sms le pasaportumun hazırlanıp postaya verildiği söylendi. Salı günü de teslim aldım. Yani bir kaç gün içinde elinde oluyor.

nerden basvurdunuz acaba_??ben izmirdeyim bu kadar kısa surede ulasırmı kı?

bana 4 günde postayla eve geldiii....üsküdar ilçe emniyet müdürlüğünden aldım

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşındı.

ben de yurtdisindayim. basvurali 2 hafta ildu ve hala gelmedi. bu pasaport yuzunden gocmen ofisindeki dil kursuna kayit yaptiramadim ve bir sonraki doneme yani eylule kaldim... her ulke de cok hizli neden bizim ulke bu kadar yavas anlamiyorum :(

bende pasaport için pazartesi günü emniyete gittim tanıdığımız bi muhtar var o yönlendirdi oraya ismini verdik oradaki adam randevu almanız lazım muhtarla olmaz tanıdık diye ona güvendik zaten randevuda alsanız 25 günde çıkar dedi bizim akrabalarımızda bugün 13 gün oldu pasaportları hala çıkmadı bende onlarla birlikte gitmek istediğim için 3-4günde çıkmasını istiyorum sonra oradaki görevli ankaraya gidin dedi buradan oraya pttye verilmesi zaten 10 gün sürüyor dedi bizde aksamsı bilet alıp ankaraya gittik oradaki danışmada görevli bi kadın vardı istanbuldan böyle böyle dedik yok öyle bişey 1günde gelir dedi ptteyle bilgisayardan işlemler olduğu için sistem yavaş çalışıyo dedi sisteme göre dedi burdada aynı çıkar dedi 15 günde çıkar dedi tabi ben sinir oldum oncayol geldik ama bare ankarayı gezdik ilk defa gelmiştim ama pasaport işim olmadı haaa birde ordaki kadın dediki eğer gideceğiniz yere biletiniz varsa 5 günde çıkar dedi pasaportunuzöncelik tanırlar dedi ama makedonyaya gideceğimiz için hemen bilet olmuyo bide çok pahalı akrabalarımda pasaport çıkmadan bilet almadılar onlar ne zaman alıcak belli değil pasaportu 5 günde çıkarmak için bileti bileti alıp yakmam lazım pahalı olduğu için napıcam bilmiyorum parayı geç ya 5 günde çıkmazsa boşa gider tüm masraflar çünkü akrabalarımın pasaportşları nerdeyse çıkardır 13-14gün falan oldu basvuralı eşimin arkadasıda niye öyle size demişler bizim 3-4 günde çıktı demişler otobüste biride pasaport cüzdanları tükendiği için geç çıkıyo dedi biride cipli pasaporta geçildioyüzde geççıkıyo dedikime neye inanacamı şaşırdım..gecen ayda bi tanıdığım oğluna çıkarmış randevu aldık gittik tüm işlemler oldu 2 gün sonra yolladılar eve pasaportu dedi şok oldum bu nasıl bende anlamadım kızlar yaa biöyle deniyo bi böyle yaa pasaportum 5 güniçinde çıkmazsa boşamı almış olucam ben bileti okadar masraf boşamı gidicek :50::50::50: güvenemiyorum şimdi akrabalarım çünkü nerdeyse çıkır benimde yetişmem lazım onlara benimde 3-4 günde pasaportum elimde olması lazım

Son düzenleme:
kızlar bi fikir verin ben napsam ki...:26::26:

canım hiçbişey yapamazsın ben önceki yıl aldım 2 haftada geldi 2011 de aldıgımda persembe verdim salı günü hemen geldi bekliceksin canım başka çaren yok üzgünüm umarım gidersin ben 5 ülke gezdim çok ama çok güzeldi :52::52:

canım hiçbişey yapamazsın ben önceki yıl aldım 2 haftada geldi 2011 de aldıgımda persembe verdim salı günü hemen geldi bekliceksin canım başka çaren yok üzgünüm umarım gidersin ben 5 ülke gezdim çok ama çok güzeldi :52::52:

pazartesi yada salı bilet alıcam aciliyet başvurusu yapıcam böyle 5 gün içinde yolluyolarmış insallah yetişirim daha çıkmadı bizimkilerin pasaportu bekliyolar 15günü geçti

Back