• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Yeni çıkan,sağlıklı ve uzayan saçlar için kanıtlanmış önerilerim..

kızlar bende kendimce bir formul hazırlayp kullanmaya karar verdim .. saclarım kuaför azizliğine ugrayıp cücük gibi kaldı ... bende yılan yagı , badem yagı ,hint yagının içine sarımsak ezip koyayım diyorum ve bu maskeyi haftada 2 kere uygulayım .. sarımsagı sampuanın içine katmıycam , cünkü ben cok sık sac yıkıyorum .. inanın benim hayatımda tahammül edemediğim tek sey sarımsak .. kokusundan bayılabilirm yani :) ama maske yaparsam belki dişimi sıkarım diorum ..sampuanım ın içine cam terebentin katıcam .. cam terebentini az koymak gerek , keskin bir madde cünkü bu arada ... sizce bu formül işe yarar mı ?

kızlar bende kendimce bir formul hazırlayp kullanmaya karar verdim .. saclarım kuaför azizliğine ugrayıp cücük gibi kaldı ... bende yılan yagı , badem yagı ,hint yagının içine sarımsak ezip koyayım diyorum ve bu maskeyi haftada 2 kere uygulayım .. sarımsagı sampuanın içine katmıycam , cünkü ben cok sık sac yıkıyorum .. inanın benim hayatımda tahammül edemediğim tek sey sarımsak .. kokusundan bayılabilirm yani :) ama maske yaparsam belki dişimi sıkarım diorum ..sampuanım ın içine cam terebentin katıcam .. cam terebentini az koymak gerek , keskin bir madde cünkü bu arada ... sizce bu formül işe yarar mı ?

sinamekili tarifi yapablirsin bn iki kere yaptım uzadığını hissediyorum

bayadan beri bu forumu takip ediyorum mayadan tutun portakal kabukları herşeye kadar şey denedim ve şuanda karar kıldığım we sürekli uyguladğım şeyleri yazıcam size
1.yöntem= saçlarınızın çıkmasını istiyorsanız yarım kavanoz z.yağına 4 diş sarımsak atın bir hafta gölge bi yerde bırakın ve sonra saçlarınızın tümüne uygulayın ve görüceksinizki bebek saçı gibi küçük küçük çıkmaya başlayacaklar..
2.yöntem= kırıklarınızın azalmasını istiyorsanız yağ karışımlarını uygulayabilirsiniz.(hint,badem,z.yağı vb.) :kahve:çamterebentini saçlarınızın diplerine sürmeyin !
3.yöntem =saçlarınızın uzaması için turplu su en iyi yöntemdir...
Ve son olarak saçın her türlü bakımını yapan lavanta suyuu ! Vazgeçilmezim...duştan cıktıktan sorada sıkıorum saçlarıma hem güzel kokuyor hemde süper bişey ya deneyin bunları ve görüünn =)
:lepi:

arkadaşlar yeni yeni çıkan bebek saçlarımı uzatmak istiyorum bunun bi formülü varmıdır bilen varmı

Back