- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
arkadaşlar ya lavanta suyu benim saçımı sertleştirdi uçlarında boya var ondanmı?turplu suyla beraber kullanıyodum acaba turpmu sertleştirdi?turpu kaynatırken içine zencefille karanfil koydum bde şampuanım tamamen bitkisel içine 1bephantene ampul kırıp çamterebentin koydum yaa niye bööle sertleşti saçlarım yaa ayrıca dökülmeside durmadı yani çok dökülmüyo ama yine dökülüyoo....offffffff yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoookbenneyaptımki
arkadaşlar ya lavanta suyu benim saçımı sertleştirdi uçlarında boya var ondanmı?turplu suyla beraber kullanıyodum acaba turpmu sertleştirdi?turpu kaynatırken içine zencefille karanfil koydum bde şampuanım tamamen bitkisel içine 1bephantene ampul kırıp çamterebentin koydum yaa niye bööle sertleşti saçlarım yaa ayrıca dökülmeside durmadı yani çok dökülmüyo ama yine dökülüyoo....offffffff yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoookbenneyaptımki
arkadaşlarr bana şu turplu suyu tarıf edermısınızz nasıl oluyorr
sarımsağı ben denemiş ve inanılmaz memnun kalmış birisi olarak öneririm
kokusuna katlanmak zor olsa da, sonuçları görünce iyi ki katlanmışım diyeceksiniz
lavanta denemiş ama düzenli kullanmadığı için etkisini farkedememiş biriyim
turplu suya da üşendiğim için bilgi veremiyorum :roflol:
paylaşım için teşekkürler a.s.
bide şimdi aklıma geldi bi arkadaş çamterebentini saç diplerine sürmeyin demiş sakınnn die eklemiş acaba neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?