• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni boşanıyorum. Canım aşırı ilişkiye girmek istiyo. Siz neler yapıyosunuz bu durumu bastırmak için.

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.241
110
43
3 hafta oldu uzaklaştırma da aldım. Davayı açtım. Evliyken de problemimiz vardı zaten erken boşalıyodu ben hep çok istekliydim tatmin olamıyodum ama boşanma sebebimiz farklı. O kadar çok canım ilişkiye girmek istiyo ki. Sürekli aklımda. Mast. Yetersiz geliyo. Boşanan birsürü kadın var nasıl tatmin ediyosunuz kendinizi. Lütfen beni yargılamayın

Hemen tekrar evlen. Evlenmek istemiyorsan bile tek eşli ol. Önüne gelenle birlikte olmak kadın ruhuna zarar verir. Biz erkekler gibi değiliz.
Kadının söylediğiyle ne alaka yav? Seks için evlenmek ne kadar mantıklı sizce?

Konu sahibi penise yakın gerçeklikte dildolar oluyor hiç denediniz mi?

3 hafta oldu uzaklaştırma da aldım. Davayı açtım. Evliyken de problemimiz vardı zaten erken boşalıyodu ben hep çok istekliydim tatmin olamıyodum ama boşanma sebebimiz farklı. O kadar çok canım ilişkiye girmek istiyo ki. Sürekli aklımda. Mast. Yetersiz geliyo. Boşanan birsürü kadın var nasıl tatmin ediyosunuz kendinizi. Lütfen beni yargılamayın
Bu kadar istekli olan kadınlara imreniyorum nasıl beceriyorsunuz 😂😂

Kadının söylediğiyle ne alaka yav? Seks için evlenmek ne kadar mantıklı sizce?

Konu sahibi penise yakın gerçeklikte dildolar oluyor hiç denediniz mi?
Beş dakikalık zevk için yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya hiç gerek yok. Niye sadece cinsellik için evlenmek gereksin ki?

Kendi kendine git gel yapan, ısılı ve titreşimli realistik seks oyuncakları ideal bir partner bulana kadar iş görür.

Bol bol mastürbasyon yap. Vibrator kullanma imkanın varsa kullan. İstekli olman çok normal neden yargilayalim

Gayet iyi dildolar var.
Verin internetten sipariş.

Canın istedikçe kullan.
Bunda aaa ooo bisey yok ki.
Ne güzel hormonların tavan, o hormonların değerini bil…

Back