- 6 Nisan 2022
- 72
- 100
- 13
- Konu Sahibi Bluemoon123
Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...