demetooo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Mart 2017 1.623 3.146 53 11 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi demetooo #1 Mesela benim bir sorum var İstanbul'da ucuz ve memnun kaldığınız hamamlar neler? ama hangi kısma yazayım? Hiç bir başlığa uymayan yazılar aldına mı? Bence "üyelerimizden sorular" ya da "biliyor musunuz" gibi ayrı bir üst başlık olabilir.
Mesela benim bir sorum var İstanbul'da ucuz ve memnun kaldığınız hamamlar neler? ama hangi kısma yazayım? Hiç bir başlığa uymayan yazılar aldına mı? Bence "üyelerimizden sorular" ya da "biliyor musunuz" gibi ayrı bir üst başlık olabilir.
sivastrabzon hem şiirsin sen, hem şair.. Kayıtlı Üye 14 Eylül 2017 2.705 9.760 158 28 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi demetooo #2 ben de sorunluyum bu konuda.. Arama yaptığım konuyu neye göre yapacağımı kestiremiyorum, hangisini denesem istediğim sonuca ulaşamıyorum..
ben de sorunluyum bu konuda.. Arama yaptığım konuyu neye göre yapacağımı kestiremiyorum, hangisini denesem istediğim sonuca ulaşamıyorum..