Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Yeni birşey buldum deniyorum

ebru19

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
490
258
44
arkadaşlar az önce çok iyi tanıdığım aktara gitmiştim bana bir macun söyledi aldıklaları satıcı garanti vermiş fakat 4 kutu bitirmek gerekiyormuş oda ortalama 2 ay felan yapıyo fiyat olarak da uygun bugün itibariyle kullanmaya başladım gelişmeleri bildiririm aldığım şey bir macun sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı yemek gerekiyomuş inşallah bundan sonuç alırımiçinde bayağı bitki var isteseniz size o bitkilerin isimlerini de yazarım

canım civan perçemi macunu diye geçiyo marka veremiyorum malesef içindeki bitkilere gelince şöyle:

glikoz şurubu,şeker,bal(%10),civanperçemi(%6), keten,zencefil,kişniş,andız otu,ıhlamur,tıbbi nane,kekik,karaman kimyonu,adaçayı,anason,üzerlik,günlük,ardıç,rezene,meyan kökü,ginseng,biberiye,karabaş otu,mercanköşk,lavanta,fesleğen,oğulotu,mayıs papatyası,sarı kantaron,kırk kilit otu,kuşburnu,çörekotu,sığır kuyruğu,kereviz,çuha çiçeği,çoban çantası,pelin otu

410 gr'lık bir kavanozda ben 10 tl'ye aldım

canım içinde bayağı bitki warmış sen bi kullan bi değişiklik olursa bizede söylersin adını inş yarar tadı nasıl suylamı yutuyosun fiyatıda iyimiş 4 kutu 40tl iyi yani bol şansa.s.

FAYDALARI:Adet düzenleyici,stres ve yorgunluk giderici,hormon düzenleyici,toksin atıcı ve vücut direncini arttırıcı etkisi vardır. Enfeksiyona yakalanma riskini azaltır. Ödem çözücü ve iltihap kurutucu etkileri vardır. Miyon,kist ve kemik erimesinde faydalıdır. Uyku düzenleyici ve sakinleştiricidir. Rahim,idrar yolu ve sorunlu akıntılarda etkilidir.

Böyle açıklamışlar nette..umarım işe yarar canım iyi şanslar

arkadaşlar tadı fena değil en azından üzüm çekirdeği tozundan iyi bildiğiniz macun kıvamında ballı felan normal kaşıkla yiyorum ama yedikten sonra ağızda hafif bi acılık bırakıyo o yüzden üstüne su içiyorum bir çok hastalığada iyi geliyo aynı zamanda mesela migren,hemeroid,kadın hastalıkları,astım vs.
bu arada umarım kilo aldırmaz kilolu değilim ama yinede almak istemiyorum 38 bedenim ve gayette iyiyim bence ah birazda göğüs olsa :çok üzgünüm:

canım inş işe yarar acaba zayıfız ondanmı yok memişimiz ama çok iyi tanıdığım biri oda zayıf ama maşallah memeişleri baya büyüktü senağlama ne popo wardı ne bel sadece memiş bende çok zayıfım kemiklerim sayılıyo üst bölgemde ama bendede maşallah popo war:nazar:delikafadulden herkezin farklı oluyo işte hayırlısı bakalım neolucak sewgiler

benim de göğüsLerim çok küçük:KK43:
bu civan perçemi macunu iyi birşeye benziyor ama göğüs için de yüzde yüz garanti mi?bi de kilo aldırır mı acaba?:uhm:

arkadaşlar açıkcası kilo aldırırmı sormadım ama zannetmiyorum göğüse gelincede bana öneren aktarın satın aldı firma bunu denemiş ve garanti vermiş ama 4 kutu kesinlikle bitecek ve düzenli yenecek demiş ben bir kaç gündür elimde olmayan nedenlerle aksatıyorum malesef ama yine de denemeye değer diyorum ne paralar döktük bu uğurda bide bunu deneyelim bakalım
birde bu arada masajıda ihmal etmeyelim bence onunda çok etkisi var çünkü tabi ben henüz başlamadım ama en kısa zamanda onada başlayacam inşallah kilo konusunuda bugün sorarım sizler için

canım civan perçemi macunu diye geçiyo marka veremiyorum malesef içindeki bitkilere gelince şöyle:

glikoz şurubu,şeker,bal(%10),civanperçemi(%6), keten,zencefil,kişniş,andız otu,ıhlamur,tıbbi nane,kekik,karaman kimyonu,adaçayı,anason,üzerlik,günlük,ardıç,rezene,meyan kökü,ginseng,biberiye,karabaş otu,mercanköşk,lavanta,fesleğen,oğulotu,mayıs papatyası,sarı kantaron,kırk kilit otu,kuşburnu,çörekotu,sığır kuyruğu,kereviz,çuha çiçeği,çoban çantası,pelin otu

410 gr'lık bir kavanozda ben 10 tl'ye aldım

yaa canım bu kadar bitki olmasına ragmen fiyatı cok uygun bunda bi iş olmasın. sadece 2-3 ünü alsan o bile 10 civarında tutar. :sm_confused:

evet canım bitki çok ama miktar önemli hepsinden bir tutam atsan zaten bir sürü olur sanmıyorum bi iş olacağını kilo yapmıyormuş aynı zamanda sordum bugün hem bir sürü şeyede iyi geliyo tereddüt ediyorsan bekle derim canım ben kullanıyorum nasıl olsa gelişmeleri yazarım

henüz çok fazla birşey farketmedim ama dün göğüs uçlarında bir acıma oldu özellikle sütyeni çıkarttığımda fazla uzun sürmedi acıma şimdilik bekliyorum yalnız 1-2 gün elimde olmayan nedenlerle kullanamadım şimdi ise günde 2 sefer kullanabiliyorum işyerimde duruyo macun bir tanede eve almayı düşünüyorum getir götür olmasın ve hafta sonuda rahat kullanıyım diye bazen evde yada işyerinde unutabiliyorum çünkü o zamanda kullanamıyorum

:uhm:
Göğüs büyütücü hap ve kremler yararlı mı?

Göğüs büyütücü bu tür ürünlerin tek yararı üreticilerine ve satıcılarına para kazandırması. Umut tacirliği yapmak üzere piyasaya sayısız ürün çıkmış durumda. Birkaç dolgun göğüslü bayan resmi kullanarak, birkaç sanki ürünü kullanmış da yararını görmüş bir kişinin ağzından yazılan övgü dolu ikna edici sözlerle inanılmaz reklamlar yapılıyor. Peki bu ürünler işe yarar mı? Kesinlikle hayır. İçeriğinin doğal bitkilerden oluştuğu ifade ediliyor. Tamamen doğal ve bitkisel olduğu için sanki hiçbir şekilde yan etkisi olmayacakmış gibi bir izlenim oluşturulan bu ürünler, aslında kocakarı ilaçlarının modern yöntemler kullanılaarak tablet haline getirilmiş şekli. Siz içeriğini oluşturan bitkilerin kendilerini yeseniz, içseniz göğüslerinizin büyüyeceğini mi sanıyorsunuz? Elbette hayır. ÇÜNKÜ HİÇBİR BİTKİNİN HATTA İLACIN VÜCUT ÜZERİNDE BİR ORGANIN ŞEKLİNİ VE BÜYÜKLÜĞÜNÜ DEĞİŞTİREBİLECEK ETKİSİ YOKTUR. Bitkilerin bu şekilde mucizevi etkileri olabilseydi, arar tarar bitkiler bulurduk, burnumuzu büyütebilirdik ya da küçültebilirdik, parmaklarımızı uzatabilirdik ya da kısaltabilirdik, bacaklarımızı uzatabilirdik ya da kısaltabilirdik, dudaklarımızı dolgunlaştırabilir yada zayıflatabilirdik, kulaklarımızı büyütebilir ya da küçültebilirdik ve aklınıza gelebilecek daha niceleri… Memenin büyüklüğünü sadece hormonlar değiştirebilir. Tamamen bitkisel olduğu öne sürülen bu ürünlere, kullanıldığında kullanım süresi boyunca sahte bir göğüs dolgunluğu etkisi oluşturmasını sağlamak için muhtemelen az bir miktar hormon da içine katılmıştır. Bu ürünleri bir kere kullanan, etkisinin olmadığını ya da geçici ve sahte bir etkisi olduğunu anladığında zaten bir daha kullanmaz. Kaldı ki, satıcıların da bir ürünü kullanan bir kişinin ikinci kez satın almaları konusunda hiçbir beklentisi yok. Amaç zaten, bir kişiye bir kere satmak, ancak binlerce kişinin bu ürünleri sadece bir kereliğine almış olmaları bile satıcıları amaçlarına ulaştırıyor ve yeterince kazanmasını sağlıyor.
ALINTI Dr. Nazmi BAYCIN

Sevgili ebru19, geçen yıl siteyi takip ederken yazılarını okuyordum, yeni üye oldum, hatırladığım kadarıyla değişik kremlerden faydalanarak bir hayli yol almıştın. Actibreast i kullanıp memnun kalan nadir kişilerdendin ki sitede yazın bile var yanlış bilmiyorsam. Etkileri geçti mi acaba?

Sevgili ebru19, geçen yıl siteyi takip ederken yazılarını okuyordum, yeni üye oldum, hatırladığım kadarıyla değişik kremlerden faydalanarak bir hayli yol almıştın. Actibreast i kullanıp memnun kalan nadir kişilerdendin ki sitede yazın bile var yanlış bilmiyorsam. Etkileri geçti mi acaba?

evet değişik kremler kullandım ve gerçekten Actibreast'den çok menun kaldım ama maddiyat yüzünden bırakmak zorunda kaldım ve etkisi geçti sürekli ve düzenli kullanmak gerekiyo daha sonrada oluşan büyüklüğü kaybetmemek için haftada en az birkez kullanmak gerekiyo pahalı bir ürün 3 ay hiç aksatmadan almak lazım birde sonrası var tabi ben bunları yapamadığım için malesef etkisi geçti

Cevabın için teşekkür ederim. Emek verdikten sonra kaybetmek gerçekten üzücü. Ben de üzüm çekirdeği, adaçayı, keten tohumu ile 2 ay geçirdim geçen yıl ama etkisi olmadı ya da çok az oldu. Daha kompleks şeyler depolamak gerekiyor belki vücuda. Umarım bu kullandığın kalıcı ve sağlıklı olur. Sevgiler.

ebru19 gelişmeleri takip ediyoruz,bizi bilgilendirirsen seviniriz.nasıl var mı olumlu bişeyler?

X