• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni biriyle nasıl tanışılır?

nevin17

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
76
110
8
40
Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?

Ona nasıl güveniliyor ki? Ben güvenemem sanki?
Güven konusunu bilemiyorum ancak birkaç kişi var benim çevremde görüşüp evlenen.
Önce konuşuluyor,tanisiliyor,belirli bir süre sonra da bulusuluyor iste.
Ben de cesaret edemiyorum ama zaman değişti.Artik internette insanlarla tanışmak daha kolay 🤷

Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Kaç yaşındasın ve nasıl birisini istiyorsun?

Arkadaş ortamı, sosyal çevre.
Bugün zafer yürüyüşune katılın mesela orda belki biri denk gelir, gözünüze kestirirsiniz hiç belli olmaz 🤭
İnternet olayına ben karşıyım, kendimde de çevremde de gözlemlediğim abuk tipler. Mutlu olanlar da var ama coooook nadir

Kısmet nereden geleceği belli olmaz artık etraftan yada tiyatro müzik gibi gruplara üye olup bulun şuan int koca bulmak popüler 😂

Arkadaş ortamı, sosyal çevre.
Bugün zafer yürüyüşune katılın mesela orda belki biri denk gelir, gözünüze kestirirsiniz hiç belli olmaz 🤭
İnternet olayına ben karşıyım, kendimde de çevremde de gözlemlediğim abuk tipler. Mutlu olanlar da var ama coooook nadir
Aynen,düzgün erkek kaliteli ilişki icin kesinliklee internetten eş aramaz nokta.Sadece yürür. O da alfa,kaliteli kişilik değildir.istisna evlilikler olabilir, kaideyi bozmaz.

Birilerinin vesilesi ile tanışılabilir böyle ortamlarda..

Back
X