Yeni bir uygulamaya geçiş ...

Dul yazsin kendini o zaman kadinlar bosanirlar dul olurlar erkekler bosanirlar bekar olurlar ne alaka kendi dul yazsaydi

Evet genelde öyle bir düşünce hakim, kadınların cinselliğini irdeleyen ve cinsellik yaşamalarını milat olarak görenler boşanmış kadını dul olarak nitelendiriyorlar.

Fakat ben katılmıyorum bu düşünceye. Kadın da olsa erkek de olsa boşandıysa ve evlenmediyse bekardır. Zaten kimlikte de -bildiğim kadarıyla- kadınlara bu konuda seçme hakkı tanınmıştır, isteyen dul isteyen bekar yazdırır kimliğine.

Katılıyorum yani size. Kadın dulsa erkek de dul, kadın bekarsa erkek de bekardır.

Ayni fikirde olmamiza sevindim canim :)))

yeni görünümü sevemedim toplu alıntılama yapamıyorum ve eski o şirin smiley ları bulamadım ben mi göremiyorum yerlerini yoksa henüz düzelmedi mi acaba

ben bu doğum çizelgelerini görmek istemiyorum. imzaları gizle seçeneğini seçmiş olmama rağmen görüyorum.

bu arada sitenin yeni halini ben çok sevdim, daha derli toplu olmuş sanki, herşey elimin altında.

Benimde nickim değişmiş eylül166 yım ama eylxuxl166 olmuş ayrıca 9900 mesajım varken yeni üye görünüyorum ,mail adresimle giriş yapabildim anca.düzelecekmi bu ya ben sevmedim bu işi

Patron cepten girince her 2 3 msj arasında kocaman reklam oluyor onlar öyle kalıcakmı

yukarı butonunu göremeyen arkadaşlar sayfayı en aşağı çekince sag alt köşede mor kutunun içinde başa dön seçeneği var onu kullanabilirler

Iphone mobil uygulamaya giriş yapamıyorum. Güncellenecek mi ? Ne kadar bekleyeceğiz? Çok uzak kalmayalımmm :)

forumun eski hali daha güzel ve kullanışlıydı.. ayrıca smileylerin artık olmayışına çok üzüldüm. onlar duygularımıza tercümandı

Kizlarrrr bu profilinizdeki mesaji nerden ve nasil yapiyrsunuz buladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…