Yeni Bir Test; Enneagram.

Tip 8 çıktım. Güvenilir bir test olduğunu düşünüyorum. Bana yakın olan gruplar vardı ama en can alıcı noktalar tip 8'de toplanıyordu. Teşekkürler paylaşım için. :)

9 cikti
Bariscil :)

Eklentiler

• $image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 73
Bugüne kadar beni bu kadar anlayan ve doğru tarif eden bir test olabileceğine inanmazdım ama resmen birkaç soruyla kişiliğimi pdf halinde gözler önüne serdiler :)

Tip 5, Araştırmacı: Yeni yollar araştırmayı seven, objektif, entellektüel ve duygusal
anlamda mesafeli bir yapıya sahiptir. Bilmek, anlamak ve bağımsız olmakla motive
olur.

Minimalist bir yaşam tarzınız var. Karmaşık olmayan, çok fazla şeye ihtiyaç duymayacağınız bir hayatı
tercih ediyorsunuz. Enerjinizi ve zamanınızı dikkatli harcıyorsunuz. Başkalarına ihtiyaç duymaktan,
bağımlı hissetmekten hoşlanmıyorsunuz. Özel yaşantınızı kendinize saklamayı tercih ediyorsunuz.

Kesinlikle doğru yahu :)

test yavaş ilerlesede yılmadan sonuna gelebildim
özgün çıktı
Duygularını ifade etmekten çekinmeyen, romantik, güzelliği ve estetiği
takdir eden, hassas bir yapıya sahiptir. Duygularını anlamak, eksik olanı ve hayatın
anlamını araştırmak, sıradan olmamakla motive olur.

Tip 4, Özgün: Duygularını ifade etmekten çekinmeyen, romantik, güzelliği ve estetiği
takdir eden, hassas bir yapıya sahiptir. Duygularını anlamak, eksik olanı ve hayatın
anlamını araştırmak, sıradan olmamakla motive olur.

Tip 5: Araştırmacı... 5 dk da beni en iyi çözen test valla hepsi doğruu :))

Tip5 Araştırmacı

Güçlü yönleri= Analitik, Objektif, Öğrenmeye istekli, serinkanlı

Geliştirmesi gereken yönler= Ketum, İçe kapanıklılık, Paylaşmayı sevmeyen, Soğuk

Araştırmak , soru sormak ve öğrenmek benim için vazgeçilmezdir. Mahremiyetime çok önem veririm. Özel alanıma müdahale edilmesinden hoşlanmam...

İçe kapanık değilim sadece daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapıyorum...

canm mesajj kutunu hallet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…